Attraction Club – magnetism între cupluri

În Attraction Club, sâmbătă 11 septembrie 2010, vin multe cupluri care se cunosc deja. Multe au venit provocate de relatările altor prieteni care au fost deja în Attraction Club. Se simt foarte în largul lor, satisfăcute de atmosfera sexy și intimă pe care o găsesc în club. Multora nu le vine să creadă încă faptul că în sfârșit își pot da întâlnire într-un club swingers real, ca în străinătate.

Complicitatea erotică dintre parteneri dă frâu cu totul liber flirtului dintre cupluri. Femei îndrăznețe iau inițiativă și nu se jenează de cele mai sexy ipostaze alături de partenerii proprii sau din alte cupluri. Doi bărbați single seducători au succes și reușesc să intre în jocul erotic dintre cupluri.

Lumina îmbietoare a lumânărilor, muzica tonică și senzuală, platourile opulente cu delicatese și fructe exotice fac o atmosferă irezistibilă tentațiilor…

Un cuplu străin, posibil veteran în arta swing-ului, se integrează de minune între cuplurile mai tinere și face o demonstrație de libertinism. Din toate spațiile intime se aud gemete zgomotoase de plăcere. Partidele de sex par că nu se mai termină.

Spre dimineață lumea începe să se retragă. Finalul petrecerii din Attraction Club e dominat de râsete și șușoteli sexy. Multe cupluri care s-au combinat pleacă împreună.

Super, super, super a fost aseară. Mișto cu atâția străini. Attraction Club e un loc cu totul special în țară. Merită să vă știe cât mai mulți. Felicitări!
Anonim, Cluj

Dupa multa teorie despre swing am avut in sfarsit parte si de experienta reala la voi. Am fost si la petrecerea de saptamana trecuta. N-am rezistat si am venit din nou. Inca sunt surprins cat libere si directe fata de sex sunt multe dintre cuplurile care vin in club. Mi-ar placea foarte tare ca si eu cu sotia mea sa ajungem sa ne simtim la fel de degajati.
Marius si Diana, 36