FORGOT YOUR DETAILS?

Cum decurge o seară la Attraction Club?

Nicio seară petrecută în Attraction Club nu este la fel ca alta! Întotdeauna întâlneşti oameni noi, doritori de erotism liber şi socializare, la fel ca tine! Cienţii Attraction Club se simt parte dintr-o lume specială! De aceea vin frecvent, pentru că Attraction Club le oferă tot ceea ce au nevoie ca să nu trăiască o viaţă banală! De altfel, avantajele pe care le ai dacă practici swingul sunt numeroase: cunoşti tot timpul oameni noi şi deschişi la minte, ai frecvent parte de mai mult sex, ai parte de super recreere, îţi îndeplineşti fanteziile erotice, îţi fortifici sănătatea, ai diversitate în viaţa de cuplu spre deosebire de oamenii de rând, ai tot timpul energie şi chef de viaţă, îţi întăreşti relaţia şi nu mai ajungi la divorţ şi, nu în ultimul rând, spui adio inhibiţiilor şi te simţi complet liber!

Clubul este un loc de mare atracție pentru amatorii de swing și datorită amenajării sale de excepție și serviciilor și facilităților oferite. Clienții sunt impresionați de rafinamentul și de intimitatea clubului și de conduita profesionistă a personalului, cu experiență în organizarea și desfășurarea petrecerilor swingers. Fie că este vorba de persoane care nu au practicat swingul sau care vin pentru prima oară în Attraction Club, fie că este vorba de persoane cu experiență în swing, avem întotdeauna grijă ca toți participanții să se integreze la fel de bine și să se simtă cât mai confortabil.

PIER 2011
Premiul pentru Cel mai bun club swingers din România

Ca dovadă a aprecierii clubului, la nici un an de la deschidere, Attraction Club a primit Premiul pentru cel mai bun club swingers din România în cadrul Galei Premiilor Industriei Erotice din România din 2011. Pe bună dreptate, pentru că suntem cel mai vechi dar și cel mai bun club din București și din România și avem cei mai mulți participanți și cea mai bună atmosferă! În plus, pentru vizitatorii noștri avem și o surpriză. La noi în locație vei găsi replica faimosului penis al faimosului bandit, Terente :)

Attraction Club este un loc plin de rafinament, magie şi eleganţă, în care flirtul şi atracţia funcţionează la maxim!

Cele mai importante ziare, reviste glossy, televiziuni și siteuri de știri din Romania au publicat până acum numeroase articole despre Attraction Club și impactul deschiderii acestui club în rândul cuplurilor moderne din România, swingul devenind astfel un stil de viaţă adoptat din ce în ce mai mulţi români

Zeci de cupluri și persoane singure ne contactează săptămânal telefonic sau pe email în dorința de afla mai multe despre Attraction Club și de a participa la petrecerile swingers din club.

Și tu ne poţi contacta în orice zi, fie
telefonic sau pe WhatsApp la 0731 578 887
fie pe email la info@attractionclub.ro.

TOP
Facebook Messenger
X
ro_RORomanian