Attraction Club este primul club swingers deschis în București. Inaugurarea clubului a avut loc în august 2010 și a fost un adevărat eveniment pentru amatorii de swing din capitală și din țară. În sfârșit, cuplurile moderne și persoanele single pot merge în fiecare săptămână într-un club de swing, gândit și realizat după standarde occidentale. Astfel, viața a mii de cupluri din România s-a schimbat odată cu apariția Attraction Club care a făcut posibil ca stilul de viață swingers să poată fi practicat în cele mai bune condiții. În Attraction Club veți întâlni persoane reale interesate de swing, iar numărul mare de participanți de la fiecare petrecere vă conferă șansa de a găsi pe cineva compatibil. Fiind un club dedicat swingului, in Attraction Club puteți aborda cu ușurință persoane de care vă simțiți atrași, având parte de socializare ultra-sexy. Vă puteți satisface fanteziile și dorințele erotice experimentând, numai dacă doriți, sexul liber cu cupluri atrăgătoare sau persoane single din țară și din străinătate.
Attraction Club este un loc plin de rafinament, magie şi eleganţă, în care flirtul şi atracţia funcţionează la maxim! Nicio seară petrecută în Attraction Club nu este la fel ca alta! Întotdeauna întâlneşti oameni noi, doritori de erotism liber şi socializare, la fel ca tine! Cienţii Attraction Club se simt parte dintr-o lume specială! De aceea vin frecvent, pentru că Attraction Club le oferă tot ceea ce au nevoie ca să nu trăiască o viaţă banală! De altfel, avantajele pe care le ai dacă practici swingul sunt numeroase: cunoşti tot timpul oameni noi şi deschişi la minte, ai frecvent parte de mai mult sex, ai parte de super recreere, îţi îndeplineşti fanteziile erotice, îţi fortifici sănătatea, ai diversitate în viaţa de cuplu spre deosebire de oamenii de rând, ai tot timpul energie şi chef de viaţă, îţi întăreşti relaţia şi nu mai ajungi la divorţ şi, nu în ultimul rând, spui adio inhibiţiilor şi te simţi complet liber! Clubul este un loc de mare atracție pentru amatorii de swing și datorită amenajării sale de excepție și serviciilor și facilităților oferite. Clienții sunt impresionați de rafinamentul și de intimitatea clubului și de conduita profesionistă a personalului, cu experiență în organizarea și desfășurarea petrecerilor swingers. Fie că este vorba de persoane care nu au practicat swingul sau care vin pentru prima oară în Attraction Club, fie că este vorba de persoane cu experiență în swing, avem întotdeauna grijă ca toți participanții să se integreze la fel de bine și să se simtă cât mai confortabil.
Ca dovadă a aprecierii clubului, la nici un an de la deschidere, Attraction Club a primit Premiul pentru cel mai bun club swingers din România în cadrul Galei Premiilor Industriei Erotice din România din 2011. Pe bună dreptate, pentru că suntem cel mai vechi dar și cel mai bun club din București și din România și avem cei mai mulți participanți și cea mai bună atmosferă! În plus, pentru vizitatorii noștri avem și o surpriză. La noi în locație vei găsi replica faimosului penis al faimosului bandit, Terente :)
Cele mai importante ziare, reviste glossy, televiziuni și siteuri de știri din Romania au publicat până acum numeroase articole despre Attraction Club și impactul deschiderii acestui club în rândul cuplurilor moderne din România, swingul devenind astfel un stil de viaţă adoptat din ce în ce mai mulţi români. Zeci de cupluri și persoane singure ne contactează săptămânal telefonic sau pe email în dorința de afla mai multe despre Attraction Club și de a participa la petrecerile swingers din club. Și tu ne poţi contacta în orice zi, fie telefonic la 0731 578 887 sau 0757 952 474, fie pe email la info@attractionclub.ro. Mai multe despre petrecerile săptămânale din Attraction Club aici.

Cum se întâmplă lucrurile într-un club de swingers


România TV despre Revelion 2015


Antena 1 despre Revelion 2015


„Un Show Pacatos”


Antena Stars despre Revelion 2014


ProTv despre Revelion 2014


Regulile swingingului


Politica swingerilor


Sex altfel – În vizită la primul club de swingers din București


Swingul, o nouă practică sexuală în Bucureşti


Swingeri de România: Secretele sexului în grup


Înghesuială la swing

"De Revelion, vreau să satisfacem cele mai ascunse fantezii erotice când vine vorba de un party"

«Am făcut sex cu o roşcată sub privirile nevestei»

Aici poţi să faci sex cu nevasta altuia
Oferte sexuale occidentale pentru plictiseală românească la Eros Show 2011


ROXANA IONITA, managerul primului club de swingers: “Exista persoane publice care practica swing-ul” / Interviu Bucătărescu

„Povestiri de noapte”

„Nimic important”