FORGOT YOUR DETAILS?

 

Toate studiile indică faptul că cele mai multe relații de cuplu s-au îmbunătățit sau au devenit și mai fericite după ce partenerii au început să practice swingul. Puteți să vă convingeți pe cont propriu de acest lucru programându-vă o noapte de distracție nonconformistă în Attraction Club, într-o atmosferă plină de seducție. Faptul că vă puteți satisface în Attraction Club cele mai incitante fantezii erotice pe care v-ați dorit dintotdeauna să le puneți în practică, alături de cupluri și persoane singure atrăgătoare și extrem de deschise în ceea ce privește distracția erotică, este o experiență unică, care vă va face să vă simțiți cu totul special și vă va stimula atracția sexuală unul față celălalt mai mult decât vă imaginați, la fel și starea de bine în general.

Sub nicio formă! Numai voi decideți cât de departe doriți să mergeți și când să faceți acest pas! Totul depinde de voi și dacă doriți să vă împrieteniți cu un cuplu sau o persoană de care vă simțiți atrași și cu care să vă bucurați de o experiență erotică împreună. Sunt și cupluri care vin în club pentru atmosfera sexy, pentru a se stimula din punct de vedere erotic, fără a practica neapărat schimbul de parteneri.

Nu, desigur că nu. Aceasta este și una dintre cele mai răspândite prejudecăți despre swingers. Regula de aur a swingului este aceea că NU înseamnă NU și că nimeni nu ar trebui să se simtă jignit de refuz. Așadar, în Attraction Club sunteți liberi să experimentați propria voastră aventură erotică fără a-i implica și pe alții, dacă nu doriți acest lucru.

Sfatul nostru cel mai important este să tratați o primă vizită în Attraction Club cât mai relaxați posibil, pentru că nu există niciun motiv să aveți temeri. În modul în care am gândit și organizat desfășurarea petrecerilor din club am ținut cont de faptul că la aceste evenimente trebuie să se poată integra și simți la fel de bine atât cei care vin pentru prima oară într-un club de swing, cât și persoanele cu mult mai multă experiență. Așa cum am prezentat deja, lucrul cel mai important pe care trebuie să-l cunoașteți în legătură cu specificul Attraction Club este că sexul nu este o activitate obligatorie în club, la fel nici schimbul de parteneri și că puteți refuza politicos orice “invitație” sau “propunere” pentru care nu sunteți încă pregătit, fără ca cineva să se simtă jignit. Practic, petrecerile se desfășoară în două etape, tocmai pentru ca participanții să se poată acomoda cât mai bine cu atmosfera din club. Prima etapă este una de socializare, și, de obicei, se desfășoară în zona lounge de la parter a clubului, urmată de partea erotică, atunci când majoritatea celor prezenți se retrage în spatiile erotice de la etaj. Pentru mai multe detalii și orice întrebări legate de prima vizită în club și despre ceea ce se întâmplă la petrecerile din Attraction Club, în fiecare miercuri, vineri şi sâmbătă, vă invităm să efectuați o vizită privată cu ghid la Attraction Club în afara orelor de funcționare pentru petreceri.

Da. Accesul este permis atât pentru domnii single, cât și doamnele single, însă numai la petrecerile din weekend (vineri și sâmbătă seară). Petrecerile din fiecare zi de miercuri sunt exclusiv pentru cupluri. Unele cupluri obișnuiesc să aducă un prieten sau o prietenă pentru a forma un trio sau aleg să vină în Attraction Club tocmai pentru că aici pot întâlni și cunoaște persoane singure interesate să practice swing-ul. Numărul domnilor single este însă strict limitat la fiecare petrecere, pentru a asigura o proporție armonioasă între numărul lor și cuplurile și femeile singure participante. Recomandăm domnilor singuri sosirea în club cel târziu în jurul orei 00.00, pentru a putea cunoaște cât mai mulți dintre participanți din rândul cuplurilor și femeilor singure, în scopul unei experiențe erotice.

Da. Clienții străini, inclusiv persoane de culoare, participă la aproape la fiecare petrecere Attraction Club.

O primă recomandare ar fi să eliminați din conversație subiecte despre care aveți opinii ferme, cum ar fi politica, religia sau chiar fotbalul. Dacă se întâmplă ca discuția voastră să decurgă într-un mod agreabil mai mult de 10 minute, e destul de probabil ca persoana sau cuplul cu care stați de vorbă să nu fie deranjați de o eventuală experiență erotică împreună. Poți întotdeauna lua inițiativa sugerând ca toți să mergeți să aruncați o privire în zona de la etaj a clubului, destinată spațiilor erotice. O frază de genul „Noi mergem sus să aruncăm o privire, veniți și voi?” e un mod de a face sugestii fără a fi brutal. Desigur, trebuie să fiți pregătiți să acceptați orice mică ezitare printr-un simplu „Ok, ne vedem mai încolo!”. O ezitare sau un răspuns negativ nu înseamnă neapărat că persoana sau cuplul respectiv vă consideră urâți sau neatrăgători. E foarte posibil să vă răspundă astfel pentru că încă nu au suficient curaj sau că cei doi nu au apucat încă să se consulte în cuplu dacă să dea curs propunerii voastre sau nu. Un alt mod de a obține o confirmare de la un cuplu este limbajul fizic. Spre exemplu, puteți strânge ușor brațul unei persoane din cuplul de care vă simțiți atrași. Cel mai indicat ar fi o atingere de la femeie la femeie, dar și de la femeie la bărbat sau invers e la fel de ok. O ezitare e tot ce se poate întâmpla mai rău, nimeni nu o să facă o criză de isterie dintr-un astfel de gest. Dacă aveți rețineri în a aborda direct fie un cuplu, o doamnă sau un domn single, de teama unui refuz, puteți apela la fiecare petrecere la cei doi Cupidoni ai Attraction Club, care asigură și un program de dans-animație pe parcursul desfășurării petrecerilor. În calitate de cupidoni, cele două domnișoare vă vor facilita, dacă doriți, legătura cu acei participanți de care vă simțiți atrași. În același timp fiți pregătiți, ca, foarte probabil, cupidonii să vă abordeze și pe voi cu mesaje din partea altor cupluri sau persoane singure care vă plac!

Clienții noștri sunt persoane cu aspirații, manierate, fără prejudecăți legate de sex, cu o situaţie financiară bună și foarte bună, preocupate de felul în care arată, amatoare de entertainment și interesate să-și potențeze viața sexuală personală sau de cuplu. Atragerea unor clienți de calitate, pe baza unor standarde cât mai ridicate a fost o prioritate absolută pentru noi, și, spre mândria tuturor, Attraction Club a reușit să-și atragă exact clientela dorită, fapt demonstrat de compatibilitatea care există între participanții de la petrecerile din club.

Majoritatea clienților au vârste între 25 și 45 de ani.

Dorința unei femei de a avea o experiență sexuală cu o altă femeie este unul din motivele pentru care cuplurile încep experiența de swinging. Multe dintre femeile care vin la clubul nostru se simt atrase de alte femei. Când sentimentul este reciproc, s-ar putea să se ajungă la o experiență erotică.

Noi vă sfătuim sa vă protejați. În toate spațiile erotice Attraction Club vă punem la dispoziție prezervative. Dacă doriți să le folosiți sau nu rămâne la latitudinea voastră.

Attraction Club este situat într-o locație spațioasă din zona centrală a Bucureștiului care a permis o amenajare complexă a clubului, pe două nivele. Primul nivel, cu un design modern, este dotat cu bar și spații lounge, unde vă puteți relaxa și socializa. Tot aici există și ringul de dans. Spațiul de la nivelul superior al clubului, cu un design clasic și luxuriant, conține, pe lângă spațiile erotice deschise ce vă stau la dispoziție, și separeuri intime unde vă puteți retrage doar voi doi sau cu un alt cuplu.

Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să exclude orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță.

După ora 01:00 accesul în spațiile erotice (de la nivelul superior) din Attraction Club este permis numai în lenjerie.

La ora la care veniți sunt locuri în zonă, însă poate fi inconfortabil să veniți cu mașina personală, atât pentru locul de parcare cât și pentru faptul că nu veți putea bea alcool și distra pe măsură. Recomandăm să veniți cu Uber/Bolt/BlackCab/Taxi. La ieșire există o tabletă Star Taxi pentru a vă putea comanda ușor o mașină.

Nu, cardul de membru Attraction Club nu este necesar. Recomandăm achiziționarea contra cost a unui card de membru Attraction Club pe baza căruia aveți acces la o serie de servicii și facilități, cum ar fi: accesul în club fără rezervare telefonică, accesul la petreceri exclusiviste (doar pentru membri), posibilitatea închirierii clubului pentru un eveniment privat cu condiţia unei consumații minime, prețuri speciale la unele petreceri și alte facilități. Cardul de membru poate fi achiziționat la intrare, cu card bancar sau numerar.

Attraction Club este un club privat în care accesul este posibil doar pe bază de rezervare sau pe baza cardului de membru , ce atestă calitatea de membru Attraction Club. Rezervarea se face nominal, pe baza unui nume/pseudonim sau a unui cod de rezervare, telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0731.578.887 (număr de telefon cu tarif normal apelabil din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă), pe e-mail (la adresa info@attractionclub.ro) sau prin rețelele sociale. Totodată vă puteţi înregistra ca membru pe platforma Attraction Club Online de unde aveţi posibilitatea să vă înregistraţi cu uşurinţă participarea la petrecere, fapt ce echivalează cu orice altă formă de a vă face rezervarea.

Fotografiatul și filmatul în club sunt interzise, indiferent de circumstanță. Dacă doriți totuși să vă păstrați amintiri sexy din club, vă recomandăm să alegeți o sesiune foto profesionistă din Shop-ul nostru. Sesiunile foto sunt realizate de fotografi profesioniști, cu o vastă experiență în domeniul erotic. Puteți alege să faceți o sesiune foto privată ca persoană singură, în cuplu sau de grup în orice ipostaze și cât de explicite doriți, doar pentru voi, la cel mai înalt standard.

Taxa de intrare include party food și o selecție de fructe exotice și sortimente de ciocolată, precum și accesorii de igienă. Petrecerile din weekend (vineri și sâmbătă seară) includ și welcome champagne. Prețurile de la bar sunt comparabile cu prețurile din orice alt club din București. Pentru alte pretenții oferim și șampanie Moet&Chandon, precum și o gamă variată de vinuri, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice etc, având în vedere că barul clubului este foarte bine dotat și cu un personal profesionist.

Da, puteți plăti cu cardul bancar, telefonul mobil sau smartwatch-ul atât taxa de intrare cât și consumația de la bar. Se pot folosi carduri Visa, Visa Electron, MasterCard, Mestro, fără comision. Recomandăm plata cu cardul pentru toate serviciile, puteți chiar lăsa bacșiș cu cardul ;)

Cea mai bună metodă pentru a fi ținuți la curent cu petrecerile și noutățile din Attraction Club este să deveniți membru al clubului. Săptămânal, din ce în ce mai multe persoane aleg să devină membri, tocmai pentru că doresc să păstreze cât mai apropiată legătura cu clubul și să fie primii care să beneficieze de informațiile de ultimă oră cât și de oportunitățile și promoțiile exclusive. Puteți alege totuși doar să primiți, săptămânal un newsletter pe e-mailul vostru cu petrecerile noastre, abonându-vă chiar acum. Ulterior, puteți alege să vă dezabonați în orice moment, fără nicio obligație. Vă invităm să ne urmăriți pe paginile noastre din social media!

Attraction Club este situat într-o zonă centrală a Bucureștiului. Adresa şi harta locației sunt disponibile aici.

Știm că o deplasare la București la Attraction Club, implică costuri suplimentare, de aceea avem pentru voi o ofertă exclusivă. Hotel Răzvan este un hotel de foarte bună calitate, situat la doar 4 minute distanță față de Attraction Club. Mai multe detalii aici.

 

TOP
Facebook Messenger
X
ro_RORomanian