FORGOT YOUR DETAILS?

miercuri, 30 noiembrie 2022 / Published in News

Sunteți invitați Vinerea și Sâmbăta aceasta la un party de Swing exclusivist, unde anonimitatea oferă tuturor invitaților oportunitatea de a se comporta precum sinele său autentic, fără rețineri! Lasă-ți inhibițiile acasă și bucură-te de atmosfera perfectă de Swing întâlnită doar la Attraction Club, unde erotismul este prezent pe parcursul întregii seri.


Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Așadar, weekendul acesta este momentul perfect pentru a fi tu însuți, fără teama de a fi judecat! Tematica ”Bal mascat” este concepută special pentru a destinde invitații și pentru a conferi un aer intens de misteriozitate petrecerii, așa că, bucură-te de două seri în care obligațiile dispar și fanteziile sunt trăite la maxim! Măștile se împart la intrare, rămâne să alegeți doar cine vreți să fiți în această seara. Cu cea mai încinsă atmosferă de swing din țară, erotismul este la cote maxime și intimitatea se simte în întregul club.


Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.


 Eleganța erotică este în aer, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!

Cu siguranță veți avea parte de o experiență incredibilă, plină de extaz, pe care nu o veți uita mult timp, indiferent dacă vii singur/ă sau în cuplu!


În plus, anunțăm cu drag faptul că dorim să revoluționăm în totalitate petrecerile de Swing cu tematici erotice, sexy, special pentru voi! În fiecare săptămână implementăm ceva nou, pentru că iubim inovația, dar și plăcerea


miercuri, 23 noiembrie 2022 / Published in News

Ne-am propus weekend-ul acesta să învioram atmosfera cu o tematica care sfidează cluburile bucureștene obișnuite. Aducem erotismul pe scena Attraction Club, aducem ceva palpitant cu câțiva ani înaintea vremurilor societății românești, așa ne-am dezvoltat reputația celui mai avangardist club din țară. Aveți ocazia să cunoașteți oameni noi și să vă bucurați de evenimentul nostru, un performing ,,Masaj Erotic” live, interactiv și palpitant. Cu siguranță, veți trăi o noapte… total diferită.

miercuri, 16 noiembrie 2022 / Published in News

The first option for Romanian swingers!
Acum aproape 12 ani am adus cu brandul Attraction Club, primul club de swing din Romania la nivelul meritat. În acest weekend avem „Romania’s biggest swingers party”, cu mulți oameni! O să fie LUME NOUĂ, numai LUME QUALITY și CEA MAI POTRIVITĂ ATMOSFERĂ DE SWING.

Suntem Attraction Club™ și e nu e nevoie să vă păcălim cu vorbe multe… așa că pe 18&19 noiembrie faceți pasul! Nu lăsați timpul să treaca pe lăngă voi 😜ca să regretați mai tărziu – acum e ocazia perfectă! O nouă animatoare aduce ceva surprinzător și pentru noi. Priviți-i spectacolul…

marți, 08 noiembrie 2022 / Published in News

ȘOAPTE, GEMETE ȘI RĂSPUNSURI dincolo de ușa Attraction. Oare părinții noștri fac sex?… „A fi părinte este poate cea mai mare împlinire” auzim cel mai des asta din partea lor…și revenind la întrebarea de mai sus:”Ce scârbos!” ar spune mulți dintre noi; părinții sunt asociați cu grijile și atenția către noi, joburile lor și facturile de achitat, banii de buzunar si dacă fac sex, să facă în dormitorul lor, sa nu i auzim noi, dormitor care de 7, 9,14,19ani devine din ce în ce mai mic. Ei uita ca au fost cândva tineri amuzanți, frumoși, distractivi, pierd metri pătrați de dorință și imaginație într o casnicie lungă. Dar exista și oameni care descoperă ca sunt vii, ca vremea lor n a trecut. Mămici sexy care îmi spun la plecare: Iulian gata distracția, plecam la drum spre orașul nostru, ne am simțit bine după atâta munca săptămâna asta, dacă ar ști fiica-mea ce am făcut în seara asta aici😇💕🥳Asta i Attraction Club, mă rog, o părticică 😜

marți, 01 noiembrie 2022 / Published in News

Întâlniri elegante” în cel mai rafinat și cunoscut club de swing din țară. Vă așteaptă o aventură de high-class, de calitate pentru cuplurile care doresc să se îmbrace pentru a impresiona și a socializa cu alți adulți care au aceleași gânduri „pacătoase„ într-un cadru relaxat și sofisticat.

🤙First time? Cauți răspunsuri la întrebări? Click aici
🤙Hotărâți? Rezervă acum! Click aici!

luni, 24 octombrie 2022 / Published in News

Halloween-ul acesta la cea de a 13-a ediție și, ca de obicei, este petrecerea cu cei mai mulți participanți din an! În Attraction Club vei găsi cei mai selecți participanți în cea mai tare atmosferă de swing!
Alege-ți o mască la intrare și bucură-te de cea mai erotică atmosferă din București, pentru a-ți trăi fanteziile, fără inhibiții, pentru o noapte! Trăiește o experiență de neuitat; rezervă acum!
UPDATE: Ultimele locuri la party-ul din cel mai tare club swingers din București și din țară! Rezervă acum la ‪0731.578.887‬!

marți, 18 octombrie 2022 / Published in News

Vă prezentăm două petreceri unice weekendul acesta, marca Attraction Club. Meniul? Comunicare deschisă, distracție și plăcere. Pasiunea și exuberanța cuplurilor tinere va conferi clubului o atmosferă încinsă, de neuitat. Gemetele, frazele obscene și sunetele inconfundabile ale trupurilor ce se ating ritmic sunt rețeta noastră de succes. Rezervati acum la 0731578887!

miercuri, 12 octombrie 2022 / Published in News

Weekendul acesta îl dedicăm femeilor cu inițiativă, singure sau din cuplu cu putere de convingere!

A ajuns la noi o recenzie minunată, pe care trebuie să o împărtășim cu toate femeile care ne urmăresc:
Când mă gândesc la prima vizită, îmi dau seama cât de puțin știam despre lumea swingului. Rochia sexy pe care tocmai o cumpărasem, îmi dăduse un sentiment de aventură și curaj. Aveam ocazia să-mi desfac aripile și să mă dezbrac de inhibiții! Imi surâdea gândul de a-mi parăsi viața cotidiană şi monotonă.… pentru o seară! Puteam oare să mă simt în siguranță, în explorarea sexualității mele? DA!!! Nu există loc pentru judecată sau necinste într-un club de swingers. Există însă loc, pentru diversitate, acceptare. A merge la un club de acest tip este una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște alți oameni cu gânduri similare, persoane open-minded, care doreau acelasi lucru ca mine: LIBERTATE”.

joi, 06 octombrie 2022 / Published in News

Dark Room – una din cele mai tari petreceri în care experiențele sexuale sunt amplificate de camera întunecată. Locul unde prinzi curaj fără să fii văzut și îți imaginezi ce vrei, cu cine vrei… Poate fi chiar tipa/ tipul cel mai atrăgător din club. Senzații, experiențe senzoriale, fluturi în stomac şi orgasme intense în clubul care adună cele mai multe cupluri puse pe experiențe noi.

joi, 29 septembrie 2022 / Published in News

Vine Super Sexy Jessy, noua attracție a clubului! Spectacolele ei erotice cu participarea cuplurilor este next level: lumea socializează la maximum, cuplurile interacționează parcă mai mult ca niciodată!
CURAJ! Ieșiți din banalitate, faceți altceva în acest weekend! Cunoașteți cupluri noi și interacționați liber, fără niciun fel de presiune în cea mai bună atmosferă de swing!

TOP
Facebook Messenger
X