Frenezie totală în Attraction Club

Sâmbătă noapte, 25 septembrie. În Attraction Club continuă petrecerile unde își fac de cap amatorii de entertainment exclusivist, mulț veniț pentru prima oară în club.

Face senzație prezența a două femei single cu mult sex appeal care socializează cu dezinvoltură printre participanți la petrecere, stimulând fanteziile erotice ale bărbațlor și femeilor.

Atmosfera este energizată și mai mult de o aniversare inedită a unei partenere dintr-un cuplu rafinat, venit cu mai mulț prieteni, cupluri și persoane single, să petreacă o noapte memorabilă printre necunoscuți atrăgători și aventuroși din Attraction Club.

Frenezia acestei nopț speciale se consumă pe deplin în spațile erotice, unde fiecare are parte de parteneri cu care să se bucure de plăcerea swingingului. Nimeni nu a rămas ”pe dinafară”.

Am avut parte de-o noapte fantastica mai ales ca am avut parte de prima noastra experienta de swing. singurul regret e ca n-am reusit sa vb mai mult cu mai multe cupluri. Revenim cu interes
Cuplu 32,27

Foarte draguta si prietenoasa lumea la voi. Ar fi si mai incitant daca ati organiza niste petreceri tematice care sa dea si mai mult mister intre partipanti, ceva de genul Halloween erotic
Adrian