Evenimente mult mai sexy şi mai incitante în Attraction Club

La aproape două luni de la deschidere, Attraction Club cunoaște mult mai bine profilul clienților săi, preferințele și sugestiile acestora, atât ale celor cu mai multă experiență în swing cât și începătorilor.

Începând cu petrecerea de Halloween, de pe 30 octombrie 2010, Attraction Club lansează seria de evenimente tematice și va impune noi formule și reguli care vor face din evenimentele sale, experiențe mult mai sexy și mai incitante!

Attraction Club vă mulțumește pentru interesul pentru clubul nostru și are plăcerea să vă informeze în legătură cu evenimentele și ofertele importante pe care le pregătește pentru perioada următoare și la care vă invită să vă bucurați de plăcerea swing-ului!

Ofertă ”2+2” sâmbătă, 23 octombrie

Pentru petrecerea din această sâmbătă, 23 octombrie 2010, Attraction Club lansează o ofertă deosebită pentru cupluri.
Așa că sâmbătă, 23  octombrie, e momentul să vii în club împreună cu un cuplu prieten și împreună veți plăti doar 200 lei, în care aveți toți incluse welcome champagne și buffet.

Swingers Extravagant Halloween Party

Eveniment unic pentru cupluri și persoane singure!
Puneți-vă costumele sexy de bal mascat! Ascundeți-vă identitatea și încercați cea mai provocatoare experiență super erotică în noaptea de Halloween în Attraction Club!
DECOR incitant… ANIMATOARE sexy… MUZICÄ‚ de cea mai bună calitate!
Şi pentru că swingerilor le place să se dezbrace, toată lumea în lenjerie sexy la ora 00:00!
Cuplul cu costumul cel mai îndrăzneț va primi drept premiu acces gratuit la Petrecerea de Revelion!

Serbează-ți ziua de naștere în Attraction Club!

Puteți închiria Attraction Club pentru aniversarea zilei de naștere, onomastici, petrecerea burlacilor și alte evenimente private în afara programului obișnuit de funcționare (duminică-vineri) cu o consumație minimă de 1200 lei.
Attraction Club este locația ideală unde să-ți poți organiza evenimente private inedite în care să dispui de exclusivitate și intimitate totală, ieșind în evidență în fața prietenilor.
Locația dispune de: valet, bar, zonă lounge, dance floor, spații intime, sonorizare de excepție, aer condiționat, purificatoare aer, zonă nefumători etc. Attraction Club poate pune la dispoziție limuzină, dj, animatoare, programe artistice, catering, videoproiecție etc.
Membrii Attraction Club beneficiază de reduceri la închirierea locației.

În curând:
Oferta REVELION EROTIC 2011 în Attraction Club !!!!