REVELION 2013 în Attraction Club!

REVELION 2013 în Attraction Club!!

PREMIUM OPEN BAR & BUFFET – Detalii

Cum rezerv?

Mai sunt doar câteva locuri libere!!
Vă rugăm sunați la 0731.578.887 (Vodafone), 0757.952.474 (Orange) sau 0764.697.212 (Cosmote)!!

Vreți să știți mai multe despre Revelion 2013 din Attraction Club?

Ce include taxa de intrare pentru bufet și băutură?
În afara taxei de intrare nu mai trebuie să cheltuiți nimic. În acest an, special pentru dumneavoastră Attraction Club a contractat un bufet premium, ceea ce înseamnă o varietate de sortimente de gustări delicioase și aspectuoase (incluzând coșulețe cu cremă fină din ficăței și coniac, tartine asortate festive) cât și bufet cald pentru toate gusturile de cea mai bună calitate (incluzând fâșii de piept de curcan cu ardei multicolor, file de pește alb parizian). La capitolul băuturi, o gamă largă de la soft drinks (cola, apă) până la vinuri, gin, Campari, vodkă și whisky.
Meniul complet pentru Revelion 2013 este disponibil AICI!

Ce program special există?
Attraction Club nu dă greș nici la petrecerile săptămânale, fiind poate clubul bucureștean cu cea mai mare frecvență și dinamică a petrecerilor tematice. A treia ediție a Revelionului marca Attraction Club – cea din acest an, va avea incluse cele mai dorite și apreciate show-uri de către participanții la petreceri, puse în scenă de cele mai savuroase și sexy dansatoare. Vreți și mai multe detalii? Care ar mai fi surpriza atunci? 🙂

Există un cod vestimentar special pentru accesul în club?
Codul vestimentar al clubului impune o ținută elegantă, care exclude orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport de tip Adidas, etc. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei cât și pentru bărbați (smart-casual). Clubul dispune de garderobă și vestiare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță.

N-am mai fost niciodată într-un club de swing sau în Attraction Club. E ok să vin/venim chiar acum de Revelion?
Este mai mult decât ok. Este cu certitudine cea mai buna alegere pentru a începe anul cu o amintire care să vă energizeze 365 zile 🙂 Nu uitați că în Attraction Club nimeni nu este obligat la nimic și că puteți refuza în aceeași măsură în care puteți fi și refuzat. Revelionul 2013 în Attraction Club poate fi pentru dumneavoastră totodată hard și spectaculos, însă în aceiași măsură poate fi surprinzător, sexy, intim sau de ce nu, ușor romantic.

Nu suntem din București. Unde recomandați cazare?
Știm că o deplasare la București la Attraction Club, implică costuri suplimentare, mai ales în perioada Revelionului, de aceea avem pentru dumneavoastră o ofertă exclusivă. Hotel Răzvan este un hotel de foarte bună calitate, situat la doar 4 minute distanță față de Attraction Club, cu o ofertă exclusivă pentru dvs. Spre exemplu, o noapte de cazare în cameră dublă, cu pat matrimonial, costă doar 35 Euro cu mic dejun inclus. Oferta completă atât pentru Hotel Răzvan cât și pentru Hotel Tranzit o găsiți mai jos. Vă rugăm să verificați din timp disponibilitatea camerelor. Mai multe detalii aici.