Lasă inhibiţiile deoparte şi spune-i partenerului tău tot ce-ţi trece prin cap!

Foto: Hepta


Jocurile erotice şi fanteziile au un rol important în menţinerea pasiunii într-o relaţie. Lasă inhibiţiile deoparte şi spune-i partenerului tău tot ce-ţi trece prin cap.

Cât de mult contează imaginaţia într-o relaţie?

Care sunt limitele până la care putem merge în fanteziile noastre?

Ei bine, răspunsul nu este atât de complex. Depinde de fiecare cuplu şi de cât de bine îţi cunoşti partenerul. Dacă este o fire extrem de conservatoare, s-ar putea să nu ai succes în cazul în care intenţionezi să îi povesteşti despre gândurile tale intime. În schimb, dacă e deschis către noi experienţe, nu ai limite în a-i vorbi despre dorinţele tale ascunse.

  1. 1. Sex în spaţii publice
    Sexul în spaţiile publice este una dintre cele mai întâlnite fantezii, printre locurile preferate aflându-se maşina, liftul, plaja, parcul, într-un loc mai ascuns, pe munte. Această fantezie are legătură cu nevoia ta de a-ţi asuma riscuri, denotând un spirit aventurier. Probabilitatea să fiţi surprinşi de cineva este foarte mare, aşa că totul se petrece la intensitate maximă. De altfel, sexul în spaţii publice poate arăta şi că au fost înlăturate multe inhibiţii din relaţia voastră.
  2. 2. Interpretarea unor roluri
    Această categorie mizează mult pe spiritul ludic şi pe imaginaţie. Jocurile în doi sunt nelimitate, iar unele dintre cele mai cunoscute roluri sunt cele de profesor – studentă sau asistentă medicală. În general, personajele interpretate sunt legate de gânduri ascunse, pe care le laşi destul de greu să ajungă la urechile partenerului.
  3. 3. Vă prefaceţi că nu vă cunoaşteţi
    O întâlnire într-un bar sau la restaurant cu un necunoscut presupune o pregătire minuţioasă a discursului sau a ţinutei. Lucrurile nu se schimbă nici dacă îţi dai întâlnire cu partenerul şi plecaţi de la ideea că nu vă cunoaşteţi. Veţi afla lucruri intime unul despre celălalt şi este şi o bună ocazie să-i vorbeşti despre alte fantezii ale tale.

Citeşte continuarea pe Unica.ro