ULTIMELE LOCURI la REVELIONUL SEXULUI din România! REZERVĂ ACUM!

REVELION 2016

REVELION 2016

party_text 900x

Cum rezerv?

Taxa de intrare pentru REVELIONUL SEXULUI este de 800 lei pentru cupluri, 500 lei pentru domni singuri şi 300 lei pentru doamne singure.

Rezervă-ţi locul chiar azi, mâine s-ar putea să fie prea târziu!

Dacă eşti cuplu, îţi poţi rezerva locul chiar acum!
Locurile la bărbaţii single s-au ocupat. Nu mai poţi face rezervare ca şi bărbat single!

Ultimele locuri la cupluri! Pentru a vă rezerva locul, vă rugăm să achitaţi chiar acum avansul de 400 lei astfel:

  • OnRezervă acum!line, cu cardul bancar în orice moment, securizat de către furnizorul de plăţi electronice Netopia Mobilpay.
    Click aici şi rezervă chiar acum!
  • în Numerar sau cu cardul bancar la Attraction Club, Bucureşti, Str. Agricultori nr. 16, luni – vineri între orele 14:00 și 24:00
  • prin Transfer bancar în contul Premium Entertainment SRL, RO39BTRL04301202U39215XX deschis la Banca Transilvania, menționând la explicații ”Revelion” (până pe 25.12.2015)
  • în Numerar la orice sucursala a Băncii Transilvania (vezi lista sucursalelor), făcând o depunere în contul Premium Entertainment SRL, RO39BTRL04301202U39215XX, menționând la explicații ”Revelion” (până pe 31.12.2015, ora 16:00)

 

Vreți să știți mai multe despre Revelionul Sexului 2016 din Attraction Club?

Ce include taxa de intrare?
În afara taxei de intrare nu mai trebuie să plătiți nimic. În acest an, special pentru voi, Attraction Club vă pune la dispoziție un bufet premium, cuprinzând o varietate mare de gustări reci și calde, delicioase și aspectuoase. În ceea ce privește băuturile, veți putea servi de la soft drinks (Cola, apă plată/minerală) până la vinuri, gin, Campari, votcă și whisky.

Care va fi programul REVELIONULUI SEXULUI?
V-am obișnuit deja cu petrecerile tematice săptămânale foarte reușite, iar Revelionul din acest an nu o să facă excepție! La REVELIONUL SEXULUI veți avea parte de cele mai dorite și apreciate show-uri erotice care au avut loc în Attraction club în 2015, puse în scenă de cele mai savuroase și sexy dansatoare. Vreți și mai multe detalii? Atunci unde ar mai fi surprizele? 🙂

Câtă lume va participa la REVELIONUL SEXULUI?
Anul acesta, organizăm un eveniment cu adevărat special. Din acest motiv, avem un număr limitat de doar 30 de cupluri participante.

Există un cod vestimentar special?
Vă recomandăm să purtați ținute sexy și stilate (smart-casual), atât doamnele, cât și domnii. Nu permitem accesul în club persoanelor care au îmbrăcăminte sau încălțăminte sport.

Clubul dispune de garderobă și vestiare securizate unde vă puteți lăsa în siguranță lucrurile.

N-am mai fost niciodată într-un club de swing sau în Attraction Club. Putem veni chiar acum, la REVELIONUL SEXULUI?
Desigur! Este cu siguranță cea mai bună alegere pentru a începe anul într-o atmosferă care să vă energizeze 366 de zile. Nu uitați că în Attraction Club nimeni nu este obligat la nimic și că puteți să refuzați în aceeași măsură în care puteți fi și refuzați. REVELIONUL SEXULUI poate fi pentru voi hard și spectaculos, însă se poate dovedi în același timp surprinzător, sexy, intim sau chiar ușor romantic.

Nu suntem din București. Ne recomandați un hotel?
Știm că deplasarea la București la Attraction Club implică costuri suplimentare, mai ales în perioada Revelionului, de aceea avem pentru voi o ofertă exclusivă. Hotel Răzvan este un hotel de foarte bună calitate, situat la doar 4 minute distanță față de Attraction Club și vă așteaptă cu o oferă specială. Spre exemplu, o noapte de cazare în cameră dublă, cu pat matrimonial și cu mic dejun inclus costă doar 35 Euro. Vă rugăm să verificați din timp disponibilitatea camerelor. Ofertele complete atât pentru Hotel Răzvan, cât și pentru Hotel Tranzit le găsiţi 
aici.

Şi mai multe detalii?

Sună oricând la 0731.578.887 (Vodafone) // WhatsApp, Viber, 0757.952.474 (Orange) sau 0764.697.212 (Telekom) sau scrie-ne la info@attractionclub.ro sau pe facebook.com/attractionclub.