Cel mai tare revelion din România: REVELIONUL SEXULUI 2019!

Pe bune! 😇De aproape 9 ani suntem în slujba plăcerilor duse la bun sfârșit cu cel mai longeviv party pentru adulți din țară. 🤩 Petrecerea unde poti vedea o tipă și să mergi până la orgasm cu ea! 🙀 Unde mai poți face asta?? Ultimele locuri la Revelionul sexului din Attraction Club sunt disponibile aici!

 

Mult așteptatul Revelion din Attraction Club este aici! O petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte!

REVELION 2019

 

Bilet de cuplu, 800 lei pentru petrecerea Revelionul Sexului, o petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte

 


 

Bilet de bărbat singur, 1.000 lei pentru petrecerea petrecerea Revelionul Sexului, o petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte. Locuri foarte puține, cumpără acum!

 

Toate tranzacțiile prin card sunt absolut sigure și confidențiale. Plata este procesată de NETOPIA MOBILPAY, cel mai mare procesator de plăți online din România. Tipărește sau arată la intrare dovada plății.