Ce poate fi rău într-un masaj erotic?

Majorității prietenilor mei le este frică să meargă la masaj erotic. FRICĂ! Nevestele sau prietenele lor sunt atât de posesive, aproape agresive, încât au băgat, la propriu, spaima în ei. Practic, ei trăiesc cu gândul că, dacă merg la masaj erotic și partenera lor află, atunci au încurcat-o. Fie va urma un scandal monstru, fie nu vor mai face sex cu ei o perioadă, fie nu vor mai găti pentru ei sau familie o perioadă, fie nu vor mai fi ascultați câteva zile sau chiar vor fi părăsiți.

Citate din cartea „Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual)”, a lui Bogdan Petre, proprietarul Attraction Club. Dacă îți place ce citești și te incită, convinge-te că merită să vii la Attraction Club Massage, cel mai tare masaj erotic bucuresti si cu un rezonabil masaj erotic cost pentru tine sau pentru voi!

Nu numai că mi se face milă de ei, dar această situație mă șochează și mă întristează în același timp. N-am apucat niciodată să discut subiectul acesta cu tine pe larg… pentru că nu a fost cazul, însă știu că odată, întâmplător, ai reacționat destul de urât doar așa, când am atins subiectul în trecere. Sper însă că nu ești din categoria femeilor de care spuneam mai sus sau, dacă ești, te rog mult să ieși rapid de acolo.

Glumesc… dar doar parțial. Deși, în teorie, de masaj erotic poate avea parte și o femeie, cei mai mulți clienți ai acestui serviciu sunt bărbați, apoi cupluri. Ți-am tot repetat că pentru mine, ca bărbat, excitația sexuală și sexul sunt mult mai importante decât sunt pentru tine, fac parte din viața mea de zi cu zi. Uite cum lucrul ăsta se confirmă și în serviciile care există pe piață pentru femei, bărbați și cupluri.

Probabil dorești să mă întrebi deja unde vreau să ajung… „Vrei și la masaj erotic? Ok, du-te!” Cred că așa gândești. Da, ai dreptate, nu este nimic rău în a merge la masaj erotic, din contră. Dar surpriza e că vreau să mergem împreună!

Știu! Este corect, mi-aș putea reprima și eu dorința aceasta, în definitiv, nu mor dacă nu merg sau nu murim dacă nu mergem la masaj erotic. Dar la fel de bine nu mor nici dacă nu beau ceva alcool în seara asta, nici dacă renunțăm să ne uităm la serialul nostru din seara asta, nici dacă mâine dimineață renunț la cafea. Nici dacă renunț să mănânc friptura gătită de tine la ora asta târzie, când îți scriu, nu aș muri.

Până aici, cred că ești de acord cu mine. Mai departe, în schimb, vrei să-mi spui ce pierd dacă merg la un masaj erotic. Bun, pierd o sumă de bani, dar hai să fim sinceri, dacă aș calcula o dată pe lună un masaj erotic versus cheltuielile tale la coafor, m-ai depăși.

Nu ți-a plăcut comparația, ai luat-o ca pe o jignire, nu-i așa? Dincolo de asta, ai spune că sunt lucruri diferite, nevoi diferite, însă îți garantez că nu e așa.

Ce pierzi tu? Obsesia că mă pipăie o femeie străină nu-ți iese din minte? Te gândești că o să descopăr plăceri nemăsurate și apoi nu voi mai simți nimic în relația cu tine? Te gândești la ce-ar crede prietenele tale dacă ar afla acest lucru? Sau pur și simplu nu vrei să te gândești, nu vrei să accepți și nu mai ai nimic de discutat?

Mă îndoiesc, doar te cunosc. Deși ai momente în care foarte greu accepți schimbări majore, știu că ușor, ușor, le poți accepta. În ultimă instanță, știu că nu este ușor să renunți la gelozie, să accepți niște transformări de mentalitate radicale, profund înrădăcinate în sentimente și în sexualitate. Însă, pentru că te iubesc profund și știu că ești inteligentă, am încredere că vei accepta să progresezi. Da, ceea ce îți spun acum este progres spre a deveni liberi.

Citește integral tot capitolul „Ce poate fi rău într-un masaj erotic?” din cartea „Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual)” a lui Bogdan Petre, proprietarul Attraction Club. Comandă cartea aici și află masaj erotic cost pentru masaj erotic bucuresti și toate detaliile ca să vii la Attraction Club Massage!