Seara de vineri din Attraction Club

Este vineri seara, cautam o „altfel” de distracție în Bucureștiul nocturn, ATTRACTION CLUB este locul care ne oferă ceea ce ne intereseaza.

Suntem rapid introduși în atmosfera clubului: muzica, lumina interioara misterioasa plina de erotism ne dezvăluie doua tipe goale în genunchi mișcând capul energic în poala partenerilor lor, așezați unul lângă altul, goliciunea lor în lumina clubului lasă bronzul lucios al pielii lor sa răzbată pe retina mea.

Am sentimentul ca am intrat abrupt în ceea ce îmi doream sa vad: cat e de excitant ca ele pot face asta fără sa le pese de noi! Trec în celalalt spațiu clocotind de excitatie și o mare părere de rău că pierd ce se întâmplă cu cele doua tipe, pana sa ne așezăm vad o alta tipa cu picioare superbe în aer, parca încercând sa atingă tavanul cu tocurile, dau repede sa ma așez în noul film și uit ptr puțin timp de cele doua: noul spectacol se descoperea cu gemetele ei și pofta partenerului care gusta din ea cu voluptate. După ce am primit șampania de bun venit și toți se comportau detașat, respir și le spun amicilor… frate ce i aici, e ca n filme?!

Ne așezăm apoi strategic sa vedem cat putem de bine ambele acțiuni deodată si sa nu pierdem cele mai excitante momente, când cele doua tipe se sărutau după ce gustau din ei și apoi reveneau ajutate de mâini sa le amplifice plăcerea bărbaților.

În fiecare VINERI și SÂMBĂTĂ de la orele 22, toți puteți sa va explorați sexualitatea în ATTRACTION CLUB.