Pregătiți-vă! În curând! MAAAREAAA PETRECEREE ANIVERSARĂ!! Super tombolă!

Bilete acum disponibile!

”Viata merită mai multă placere!” (sloganul Attraction) Fă-o în stil mare pe 3 & 4 Septembrie!
Avem data oficială pentru petrecerea aniversară, PARTY ul devenit traditie care nu trebuie ratat!!!
11ani de la deschiderea clubului, primul din Bucuresti și totodată clubul cu impactul cel mai mare la nivel de zonă, pe Europa de Est. Pionieratul a trecut, avem experientă, bazinul cel mai mare de clienți și petrecerile devenite celebre în cei 11 ani.
Nu ratați aceasta petrecere eveniment! Asigurați – vă rezervarea din timp! Ca în fiecare an, petrecerea este cu casa închisă.
Fiți colecționari de plăceri cu tradiție! Aici veți cunoaște cupluri noi din țară și de peste hotare. Click aici pentru bilete!


Bilet de cuplu 300 lei pentru o intrare în oricare din zilele de vineri, 3 septembrie sau sâmbătă 4 septembrie. Cumpără biletul până cel târziu la ora 21 în ziua de sâmbătă, 4 septembrie.
Important: tipărește sau arată la intrare dovada plății online sau spune numele pe care ai făcut plata la intrare. Dacă nu plătești acum și totuși vor mai fi locuri disponbile, la intrare prețul va fi 350 lei sau 300 doar dacă deții card de membru Attraction Club.


Bilet bărbat single 550 lei pentru o intrare în oricare din zilele de vineri, 3 septembrie sau sâmbătă 4 septembrie. Cumpără biletul până cel târziu la ora 21 în ziua de sâmbătă, 4 septembrie.
Important: tipărește sau arată la intrare dovada plății online sau spune numele pe care ai făcut plata la intrare. Dacă nu plătești acum și totuși vor mai fi locuri disponbile, la intrare prețul va fi 600 lei sau 550 doar dacă deții card de membru Attraction Club.


Bilet femeie single 150 lei pentru o intrare în oricare din zilele de vineri, 3 septembrie sau sâmbătă 4 septembrie. Cumpără biletul până cel târziu la ora 21 în ziua de sâmbătă, 4 septembrie.
Important: tipărește sau arată la intrare dovada plății online sau spune numele pe care ai făcut plata la intrare. Dacă nu plătești acum și totuși vor mai fi locuri disponbile, la intrare prețul va fi 200 lei sau 150 doar dacă deții card de membru Attraction Club.

SUPER TOMBOLĂ LA PARTY: câștigă un masaj erotic de cuplu, intrare la club, băuturi la bar etc.
Toată lumea câștigă! 😉


Toate tranzacțiile prin card sunt absolut sigure și confidențiale.
Plata este procesată de NETOPIA MOBILPAY, cel mai mare procesator de plăți online din România.