HAI LA PARTY și urmăriți pagina noastră de Facebook și veți descoperi în ,,Expression èrotique” de pe 26 și 27 August mai multe fotografii cu prima clientă Attraction Club™ care a raspuns provocării de a fotografia pentru noi!

Dezvăluim noi imagini pe afişul petrecerii din 26 & 27 august, cu prima clientă Attraction Club™ care a spart gheaţa şi s-a lăsat „dezbrăcată”. Ne-am dorit de la început să arătăm societății imagini erotice fine cu o clientă reală care are curajul să spună: „Da, eu particip la petrecerile adulților!”

Ne simțim ca în anul 1999, când prima reprezentantă a sexului frumos alegea să pozeze pentru o celebră revistă americană de profil. Coordonatorul proiectului Iulian Iordache vine din culisele celor mai tari petreceri din țară și cu ajutorul fotografului Alex Andrieș a avut dorinta de a împărtăși în imagini reale pentru voi, o mică particică din ceea ce înseamna o normalitate intr o societate evoluata.

„Da, eu particip la petrecerile adulților!”

prima clientă Attraction Club care a spart gheaţa şi s-a lăsat „dezbrăcată”

Exprimarea erotică, căci despre asta este tema weekend ului, are terenul ideal prin noi. ,,Call to action” pe 26&27 august în Attraction Club pentru că aici găsiți cele mai multe cupluri și femei singure într o atmosferă plină de exprimare liberă și lipsită de inhibiții. Încearcă swingul și nu uitați… poate o veți întălni într-una din cele două seri la noi!😉