Dezbracă-te de inhibiții la Balul Mascat Attraction Club 💋

Sunteți invitați Vinerea și Sâmbăta aceasta la un party de Swing exclusivist, unde anonimitatea oferă tuturor invitaților oportunitatea de a se comporta precum sinele său autentic, fără rețineri! Lasă-ți inhibițiile acasă și bucură-te de atmosfera perfectă de Swing întâlnită doar la Attraction Club, unde erotismul este prezent pe parcursul întregii seri.


Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Așadar, weekendul acesta este momentul perfect pentru a fi tu însuți, fără teama de a fi judecat! Tematica ”Bal mascat” este concepută special pentru a destinde invitații și pentru a conferi un aer intens de misteriozitate petrecerii, așa că, bucură-te de două seri în care obligațiile dispar și fanteziile sunt trăite la maxim! Măștile se împart la intrare, rămâne să alegeți doar cine vreți să fiți în această seara. Cu cea mai încinsă atmosferă de swing din țară, erotismul este la cote maxime și intimitatea se simte în întregul club.


Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.


 Eleganța erotică este în aer, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!

Cu siguranță veți avea parte de o experiență incredibilă, plină de extaz, pe care nu o veți uita mult timp, indiferent dacă vii singur/ă sau în cuplu!


În plus, anunțăm cu drag faptul că dorim să revoluționăm în totalitate petrecerile de Swing cu tematici erotice, sexy, special pentru voi! În fiecare săptămână implementăm ceva nou, pentru că iubim inovația, dar și plăcerea