Glow In The Dark Swingers Party

Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă, organizăm 2 petreceri de Swing funky, cu tematica Glow in The Dark. 🥳


Senzualitatea este în aer, luminile fosforescente conferă clubului natura erotică specifică Attraction Club, locul în care găsiți cea mai autentică atmosferă de Swing din țară. ❤️‍🔥

Lăsați-vă purtați de val în aceste două seri, unde toate fanteziile prind viață, în întuneric 😉

Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Dorim să revoluționăm petrecerile de Swing din România cu tematici noi și inovative, iar săptămâna aceasta propunem tematica GLOW IN THE DARK, care oferă participanților ocazia de a se bucura de un show erotic oferit de animatoarea noastră, totul fiind înconjurat de lumini fosforescente. Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Accesorii pe măsură se împart la intrare, iar noi ne asigurăm săptămânal că locația este amenajată conform tematicii alese.

 Eleganța erotică este în aer, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!

Cu siguranță veți avea parte de o experiență incredibilă, plină de extaz, pe care nu o veți uita mult timp, indiferent dacă vii singur/ă sau în cuplu!