Silver Soiree Swingers Party

Vineri și sâmbătă, 16-17 Decembrie ne propunem să combinăm eleganța și erotismul, pentru asta vă prezentăm un Swingers Party cu tematica Silver Soiree. 🤩

Vă recomandăm să purtați un accesoriu de argint, pentru a vă lăsa învăluiți de atmosfera classy, intimă, ce înconjoară Attraction Club. Cum v-am obișnuit, clubul va fi amenajat conform tematicii alese.
Weekendul acesta aveți prilejul de a trăi o experiență exclusivistă, sexy, de neuitat!

Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Accesorii pe măsură se împart la intrare, iar noi ne asigurăm săptămânal că locația este amenajată conform tematicii alese.

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. 🔥

Eleganța erotică este în aer, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon! 😉