Kink Weekend – Swingers Party 🔥

Vineri și sâmbătă, 6-7 ianuarie, vă așteptăm la prima petrecere din an, Kink Weekend, cu scopul de a lăsa inhibițiile în 2022!

pentru că viața merită mai multă plăcere

New Year, New Me! 🎉

Weekendul acesta, totul este despre libertate: eliberează-ți cele mai nebune fantezii și bucură-te de atmosfera unică de la Attraction Club, special concepută pentru Swingers! 🥵


Scopul nostru este de a procura tuturor iubitorilor de Swing din țară o experiență de neuitat, într-o locație special amenajată pentru acest lucru. Attraction Club este singur loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim. 🔞

Kink Weekend propune invitaților să își exploreze laturile ascunse, să își trăiască toate fanteziile, pentru o noapte! Cu siguranță aveți ceva în gând…acum este momentul!


Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Accesorii pe măsură se împart la intrare, iar noi ne asigurăm săptămânal că locația este amenajată conform tematicii alese.

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. 

Senzualitatea este în aer, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon!