Arabian Nights – Swingers Party

Vineri și sâmbătă, 13-14 ianuarie, vă așteptăm la un Swingers Party cu o tematică incredibil de erotică, Arabian Nights Swingers Party!
Alătură-te unei experiențe sexuale de neuitat

Cu toții iubim cultura, dar și atmosfera erotică specifică Orientului Mijlociu, așadar, o aducem la Attraction Club 💋

Weekend-ul acesta îți poți trăi cele mai nebune fantezii, decorul și atmosfera extrem de senzuală a tematicii ARABIAN NIGHTS fiind de partea ta. Clubul nostru este special conceput pentru Swingers, de asta o petrecere la Attraction Club nu dă niciodată greș.


Dorim să oferim tuturor amatorilor de Swing o experiență de neuitat, fie că este prima dată când ajung la o petrecere cu schimb de parteneri, sau sunt clienți regulari.

Nicio noapte la Attraction Club nu este la fel, pentru că inovăm fiecare petrecere cu tematici erotice, concepute special pentru a-ți crește apetitul sexual și a te stimula în feluri în care nu ai mai fost stimulat vreodata!

Attraction Club este singur loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim. 


Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Tematica pe care ARABIAN NIGHTS – SWINGERS PARTY o propune invitaților se asigură că va impresiona, prin decorul afrodiziac specific Orientului Mijlociu.

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. 

Cu siguranță vrei să impresionezi, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon! 

🔞