Roaring 20’s – Swingers Party

Vineri și sâmbătă, 20-21 ianuarie, vă așteptăm la un Swingers Party cu o tematică incredibil de erotică, Roaring 20’s – Swingers Party!
Alătură-te unei experiențe sexuale de neuitat 😉

Weekendul acesta ne propunem să readucem la viață libertatea erotică specifică petrecerilor din anii ’20, când Swingul se practica la maxim 🤩

Dacă ceea ce îți dorești este o noapte unde totul este posibil, atunci acest weekend, Roaring 20’s, este special pentru tine. Petrecerea propune invitaților săi un aer libertin, elegant, iar tot clubul va fi învăluit de o atmosferă erotică incredibilă. Înca de atunci, swing-ul era o modalitate de a atinge plăceri maxime, în special la evenimentele private organizate de burghezi. 😵


Dorim să oferim tuturor amatorilor de Swing o experiență de neuitat, fie că este prima dată când ajung la o petrecere cu schimb de parteneri, sau sunt clienți regulari.

Nicio noapte la Attraction Club nu este la fel, pentru că inovăm fiecare petrecere cu tematici erotice, concepute special pentru a-ți crește apetitul sexual și a te stimula în feluri în care nu ai mai fost stimulat vreodata!

Attraction Club este singur loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim. 


Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Serile Roaring 20s din această săptămână încurajează toți invitații să se dezbrace complet de inhibiții și să se lase purtați de instincte, totul într-o manieră elegantă.

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. 

Cu siguranță vrei să impresionezi, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon! 

🔞