ACUM e momentul! V-ați ales masca? Masquerade Ball Swingers Party ❤️‍🔥

Cea mai erotică distracție pentru adulți. Cea mai bună atmosferă de swing. Cele mai faine cupluri.

Attraction Club😍

Acum este momentul perfect să uiți de inhibiții și să trăiești cea mai erotică noapte din viața ta, la marea redeschidere Attraction Club – Swingers Club din România! 💘

Toți iubitorii de Swing știu că Attraction Club este singurul loc unde nu vor fi niciodată dezamăgiți, deoarece suntem liderii divertismentului adult în România, de 12 ani!

Avem cea mai propice atmosferă de Swing, cât și un decor nemaipomenit de erotic și afrodiziac. 😉


Intră în lumea swing-ului și gustă din eleganța erotică pe care o regăsești doar la Attraction Club

Cea mai mare petrecere de swing dedicată nonconformiștilor din România revine, cu forțe proaspete!

Masquerade Ball Swingers Party – Marea Redeschidere Attraction Club

19-20 Mai, Vineri & Sâmbătă, Începând cu ora 23

Ce te așteaptă la acest Swingers Party?

Așteptăm cu drag revederea noastră, în acest colț de libertate – Attraction Club. Așadar, primele 2 băuturi + șampania de bun venit sunt din partea casei! Totodată, seara începe cu un show incendiar din partea lui Jessy, animatoarea noastră, care va da startul celei mai excitante și erotică petrecere din viața ta! Ca hostess, o veți regăsi pe Emilia – Mulți dintre voi o cunoașteți, a fost gazda mai multor petreceri Attraction Club – Emilia vă va întâmpina în aceste seri de neuitat și vă va putea răspunde la întrebări legate de desfășurarea petrecerii.

La Attraction Club, ai întotdeauna parte de cea mai sexy socializare și distracție între cupluri, iar toată lumea este lipsită de prejudecăți și preconcepții false. We’re here for a good time! 💌

Alătură-te celor mai non-conformiste cupluri care vizitează Attraction Club, doritoare de distracție și bucurați-vă împreună de atmosfera erotică care ne învăluiește locația. Eleganța și flirtul sunt nelipsite, Attraction Club fiind întotdeauna peisajul perfect pentru trăirea celor mai puternice experiențe sexuale alături de invitații noștri de excepție.


De ce să alegi Attraction Club?

Dorim să oferim tuturor amatorilor de Swing o experiență de neuitat, fie că este prima dată când ajung la o petrecere cu schimb de parteneri, sau sunt clienți regulari.

Nicio noapte la Attraction Club nu este la fel, pentru că inovăm fiecare petrecere cu tematici erotice, concepute special pentru a-ți crește apetitul sexual și a te stimula în feluri în care nu ai mai fost stimulat vreodata!

Attraction Club este singur loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim. 

Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. l

Cu siguranță vrei să impresionezi, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon! 💓


Întrebări frecvente legate de acest party

Nu numai că este o petrecere cu măști – deci intimitatea voastră este 100% asigurată dacă vă preocupă acest lucru – dar este chiar o petrecere fastuasă, mai specială, unde deja s-au anunțat numeroși participanți. În plus, Emilia, o tipă foarte simpatică de altfel, este gaza petrecerii. Ea vă va familiariza cu locația. E chiar momentul perfect să veniți!
Nu, în niciun caz. Profitați de ocazie să vedeți despre ce este vorba și simțiți-vă că în orice alt club. Veniți doar să beți ceva, să socializați, să ieșiți într-un loc nou și eventual să cunoașteți lume nouă. Sigur vă va dinamiza relația de cuplu și vă va înnebuni în bine, chiar și simpla ieșire într-un astfel de loc! De aici, totul e numai la alegerea voastră.
Codul vestimentar al clubului impune o ținută elegantă, care exclude orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport de tip adidas. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Cu siguranță aveți haine sexy, aici e cel mai bun loc unde să le folosiți! Și nu uitați, petrecerea este cu măști. Opțional, e drept, dar ar fi bine să veniți dotați în sensul acesta 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanița noastră vi le va prepara :). Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. Așa, vă faceți o surpriză, pe care apoi nu o veți putea refuza 😉
Citiți secțiunea întreagă de Întrebări frecvente, sau sunați-ne sau scrieți-ne pe WhatsApp la numărul 0731.578.887. Emilia vă aștepteaptă să vă răspundă cu drag!

Cumpără bilet acum online în siguranță, cu cardul tău bancar!
Așa nu o să vă mai puteți refuza surpriza 😉

Cumpără bilet acum! Cuplu – vineri, 19 mai 2023
Cumpără bilet acum! Cuplu – sâmbătă, 20 mai 2023

Toate tranzacțiile prin card sunt absolut sigure și confidențiale.
Plata este procesată de NETOPIA MOBILPAY, cel mai mare procesator de plăți online din România