Cum abordezi subiectul deschiderii relației cu partenerul tău! 😜 Webinar GRATUIT!

Bogdan Petre, antreprenor și proprietarul Attraction Club, autorul cărții Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual), consilier pentru dezvoltare personală și formator autorizat, te invită la un webinar GRATUIT de excepție.
O temă cu siguranță hot: Cum abordezi subiectul deschiderii relației cu partenerul tău!

Te aştept MIERCURI, 30 august 2023, ora 20:00, online!

De-a lungul timpului, prieteni și prietene, cititori ai cărții mele sau clienți ai clubului, mi-au spus direct că ar vrea să își deschidă relația dar nu știu cum să o facă. Adică mai exact, cum să le spună partenerului sau partenerei lor că vor asta. Fie că e vorba de a vrea să încerce și altceva, fie că ar vrea să aibă o relație deschisă sau să încerce swingul, le este frică – efectiv frică – de cum ar putea reacționa și de ceea ar putea zice partenerul. 😜 Stres inutil, se rezolvă!
Vino alături de mine și de alți participanți interesați să descopere secrete neașteptate care îți transformă viața sentimentală și îți construiesc o relație durabilă și împlinitoare.

💑👩👨Indiferent dacă ești într-o relație, sau ești singur sau singură, acest webinar îți oferă o oportunitate unică de a învăța lucruri esențiale în mai puțin de o oră, lucruri care îți pot revoluționa relația și schimba viața în bine! 🥰🥰

⭐ Vei descoperi avantajele și este frumusețea relațiilor non-monogame consensuale
⭐ Vei afla ce înseamnă o relație non-mongamă consensuală
⭐ Vei însuşi regulile unei relații non-monogame consensuale
⭐ Vei cunoaşte beneficiile unice ale relațiilor non monogame consensuale
⭐ Vei deprinde #8 pași și sfaturi practice pentru a aborda subiectul deschiderii relației cu partenerul tău

Urămăreşte webinarul şi doar tu vei putea profita de o ofertă unică cu trei servicii şi produse ca să abordați subiectul deschiderii relației cât mai repede, în cel mai sigur mod şi la cel mai bun preţ! 🙂