Attraction Club: Premiul pentru ”Cel mai bun club swingers din România”

Albert Kiss, Directorul Eros Show și Roxana Ioniță, Managerul Attraction Club, la decernarea “PIER 2011 - Cel mai bun club swingers din România”

Albert Kiss, Directorul Eros Show și Roxana Ioniță, Managerul Attraction Club, la decernarea
“PIER 2011 – Cel mai bun club swingers din România”

Ne face plăcere să vă anunțăm că Attraction Club a primit Premiul pentru cel mai bun club swingers din România, în cadrul decernării Premiilor Industriei Erotice din România –  “PIER 2011”, eveniment găzduit între 11-15 mai 2011, de cea de-a opta ediție a Eros Show.

 

Suntem extrem de onorați să primim acest premiu ca recunoaștere a eforturilor și ambiției noastre de a face din Attraction Club un club swingers de top.

 

Curând, Attraction Club va împlini un an de la deschidere. Perioada care s-a scurs până acum a fost una extrem de bogată în idei și inițiative pe care ne-am străduit să le punem în practică pentru a vă satisface cât mai deplin așteptările.

 

Acest premiu vi-l datorăm în mod deosebit și vouă și pentru asta vă mulțumim!

 

Acest premiu ne motivează și mai mult să satisfacem standarde din ce în ce mai înalte și să facem din Attraction Club un loc de referință atât pentru românii cât și pentru străinii care doresc să se bucure de plăcerea swingului într-un loc cu totul special ca Attraction Club.