Opening party

E sâmbătă noapte și numeroase cupluri, dar și femei și barbați single trăiesc ”emoția” descinderii pentru prima oară în Attraction Club. Încă de la ora deschiderii încep să sosească primele cupluri, majoritatea în jurul a 30, 35 de ani.

Pe chipurile unora e vizibil amestecul de ”nervi” și ”excitație” la senzaționalul pe care urmau să-l trăiască odată intrați în Attraction Club. Cu toate acestea, nicio ezitare din partea nimănui, toată lumea extrem de nerăbdătoare să vadă cine a venit, cum arată ceilalți, cu cine s-ar potrivi, cu cine ar merge o combinație.

Atracția între participanții la petrecere plutește în aer. O atmosferă extrem de sexy se formează jos, în zona de lounge a clubului. După miezul nopții o bună parte dintre participanții la petrecere se mută sus, în spațiile erotice ale clubului.

Mulți au prins curajul interacțiunii cu ceilalți și curiozitățile încep să se manifeste. ..
Spre dimineață, surpriză, alte cupluri irezistibile, venite probabil după o noapte prelungită în alte cluburi în care nu au experimentat nimic incitant, interesați de un final hot al zilei, își fac apariția și sunt abordate imediat de alte cupluri și invitate în zona de sus…

Dimineață, înainte de închidere, draperiile sunt trase în toate interioarele intime din Attraction Club…
Formula Attraction Club a funcționat perfect…

100% in Attraction Club atmosfera e perfecta pentru swing. Locatia superba, foarte ingenios amenajata, la fel si serviciile. Intimitate la maxim. Felicitari organizatorilo. Sincer, nu ma asteptam. Totusi lumea un pic prea timida la inceputul petrecerii. Dupa aia oamenii si-au dat drumul.
marius, 35 & alina,31

numai lume de calitate, care stie ce inseamna swing. Exact ce cautam de luni de zile pe diverse siteuri. Astept următoarele petreceri. Pacat ca e deschis doar sambata.
dana, 29

Felicitari, a fost super tare! Am mai fost impreuna in multe cluburi din afara… ma bucur nespus ca avem ca am ajuns si noi in sfarsit alte tari din urma!
P&O