FORGOT YOUR DETAILS?

Sunday, 24 September 2023 / Published in Party Blog

Bine ai venit la cel mai neobișnuit eveniment de swing din istorie – Mița Biciclista Swingers Party! 😉

Înainte de a ne aventura în detaliile acestui party epic, să explorăm cine este Mița Biciclista și cum această femeie adevărată a devenit sursa de inspirație pentru o petrecere atât de unică.

Cine este Mița Biciclista?

Maria Mihăescu, cunoscută sub numele de Mița Biciclista, a fost o femeie remarcabilă din perioada interbelică din România. Născută în 1885 în Dițești, Prahova, ea a devenit faimoasă pentru frumusețea sa, dar mai ales pentru viața sa neobișnuită pentru acea vreme. Mița a fost prima femeie din România care a mers pe bicicletă, ceea ce în acea perioadă a fost o realizare remarcabilă și revoluționară.

De-a lungul vieții sale, Mița a fost implicată în numeroase zvonuri și presupuse aventuri amoroase. Se spune că a avut relații cu mari nume ale perioadei, inclusiv cu Regele Ferdinand, Octavian Goga și Nicolae Grigorescu. Deși legătura cu regele Ferdinand a fost una notorie, Maria l-a refuzat în favoarea dragostei ei adevărate, doctorul Nicolae Minovici, fondatorul societății „Salvarea”.

Impactul lui Mita Biciclista asupra societății poate fi văzut prin prisma perioadei în care a trăit și a acțiunilor sale neobișnuite. Prin faptul că a fost una dintre primele femei din România care a îndrăznit să meargă cu bicicleta, a deschis calea pentru alte femei să exploreze noi forme de independență și libertate. A fost un simbol al emancipării femeilor și al dreptului acestora de a-și trăi viața în proprii termeni.

Conexiunea dintre Mita Biciclista și nonconformism este evidentă prin modul în care ea a trăit viața. Prin plimbările sale cu bicicleta și presupusele ei relații amoroase cu personalități importante, ea a sfidat normele sociale ale vremii. Mita Biciclista a fost un simbol al curajului de a trăi viața așa cum dorești, fără a fi limitat de constrângerile sociale.

Swingul, ca și comunitate, promovează idei de libertate, acceptare și explorare a plăcerii într-un mod responsabil și consimțit. Mita Biciclista Swingers Party preia aceste valori, oferind participanților ocazia de a-și explora latura erotică și de a se conecta cu alți oameni deschiși la experiențe asemănătoare.

Astfel, Mita Biciclista devine, pentru noi, un simbol al nonconformismului , reflectând valorile swing-ului care încurajează oamenii să-și exploreze dorințele și să-și trăiască viața la maxim, fără prejudecăți.

Pășește în Lumea Fascinantă a Miței Biciclista

Pentru un moment, uită de cotidian și pășește în lumea fascinantă a Mitei Biciclista, o femeie care a inspirat imaginația și curajul multora, încă din perioada interbelică. Personajul principal al acestui eveniment, Mita Biciclista, a fost o femeie faimoasă datorită frumuseții sale, dar și a modului său nonconformist de a trăi viața.

Această tematică neobișnuită de petrecere swingers este un tribut adus curajului și originalității Miței Biciclista. Inspirat de viața și spiritul ei aventuros, Mita Biciclista Swingers Party încurajează oamenii să-și descopere propria latură neexplorată și să fie curajoși în căutarea plăcerilor.

Evenimentul aduce în prim-plan autenticitatea și originalitatea. Așa cum Mița a fost neconformistă și a reușit să rupă barierele convenționale ale epocii ei, Mita Biciclista Swingers Party invită participanții să facă același lucru. Este o oportunitate de a vă elibera de restricțiile cotidiene și de a explora granițele propriilor plăceri.

Aici, discreția este la ordinea zilei, așa cum era și în viața Miței, iar plăcerea și satisfacția sunt la cote maxime. Este un spațiu în care oamenii deschiși la minte se pot conecta la niveluri profunde, iar conexiunile autentice devin o realitate.

Ce poți aștepta la Mita Biciclista Swingers Party?

Petrecerea Mita Biciclista Swingers Party aduce o atmosferă de epocă, completată de elemente retro, inclusiv o bicicletă autentică așa cum ar fi fost în perioada în care Mița a trăit. Această bicicletă devine un simbol al aventurii și curajului, așa cum a fost Mița pentru contemporanii ei.

Emilia, gazda noastră pasională și seducătoare, are un rol esențial în crearea atmosferei magice de la Attraction Club. Cu un zâmbet misterios și o prezență fermecătoare, Emilia este cea care vă va întâmpina la ușă și vă va ghida prin labirintul plăcerii în cadrul petrecerii „Mița Biciclista Swingers Party”. Cu ani de experiență în domeniul swing-ului și un talent aparte de a citi dorințele și nevoile invitaților, Emilia este aici pentru a asigura că fiecare participare la petrecere este unică și de neuitat.

Ea va fi în permanență atentă la confortul și satisfacția invitaților, asigurându-se că toată lumea se simte binevenită și că se integrează armonios în atmosfera pasională a petrecerii. Emilia este o comunicatoare abilă și un ascultător empatic, astfel că veți putea să vă exprimați deschis dorințele și limitele voastre fără nicio reticență. În prezența ei, veți simți că sunteți în siguranță și că puteți explora fără frică și jenă toate fanteziile interioare.

Jessy, animatoarea noastră vibrantă și energică, aduce o doză suplimentară de pasiune și entuziasm la petrecerea „Mița Biciclista Swingers Party”. Cu un talent impresionant pentru dansuri senzuale și mișcări lascive, Jessy va fi inima vibrantă a serii, purtându-vă într-un dans pasional și seducător. Performanțele sale captivante vor alimenta vibrația erotică a petrecerii și vor stârni în voi dorința de a explora și mai mult laturile voastre jucăușe.

Jessy va anima atmosfera și va crea momente incendiare de divertisment pentru toți participanții. Îi veți găsi în mijlocul petrecerii, interacționând cu invitații și invitându-i să se bucure de dansuri și jocuri senzuale. Ea va fi mereu acolo pentru a vă încuraja să trăiți momentul și să vă eliberați pasiunea, creând o conexiune specială între oaspeți și petrecere.

Emilia și Jessy lucrează împreună ca o echipă extraordinară, asigurându-se că petrecerea este una de neuitat, plină de pasiune și extaz. Cu prezența lor carismatică și talentul lor special, Emilia și Jessy vă vor învălui într-o atmosferă de seducție și mister, în care veți trăi momente de neasemuită intensitate și plăcere. Alăturați-vă lor în această experiență unică și senzuală la Attraction Club și lăsați-vă purtați într-un carnaval al dorințelor îndeplinite!

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Băuturile fine și cocktailurile rafinate vor învălui aerul în arome îmbietoare, pregătindu-vă pentru o noapte plină de extaz. La Attraction Club, ne-am dedicat să oferim cele mai premium servicii, iar prețurile ridicate reflectă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență de cea mai înaltă calitate.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Mița Biciclista – Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „1920s Night – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

La Attraction Club, am creat un sanctuar în care să vă eliberați și să explorați, fără judecată și prejudecăți. Suntem locul în care să lăsați inhibițiile la ușă și să vă bucurați de fiecare moment în voia plăcerii și a pasiunii. Veți găsi o comunitate de oameni deschiși, cu suflete libere și minți jucăușe, gata să descopere împreună în această noapte magică.

Dacă sunteți curajoși și dornici să explorați laturile voastre erotice și să vă bucurați de o noapte în care totul este posibil, „Mița Biciclista – Swingers Party” este petrecerea perfectă pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin acest carnaval al seducției și să vă oferim o noapte de neuitat.

Vă îndemnăm să faceți rezervarea cât mai devreme, deoarece locurile sunt limitate, iar cererea este mare. Îmbrățișați curajul și veniți să explorați universul erotic al anilor 20 la Attraction Club. Haideți să vă eliberați pasiunea și să descoperiți experiența unică pe care v-o oferim în această noapte senzuală și jucaușă!

Concluzie

Mița Biciclista Swingers Party este mai mult decât o petrecere swingers obișnuită. Este un tribut adus unei femei curajoase care a trăit o viață nonconformistă, iar acest eveniment vă oferă o ocazie unică de a vă conecta cu latura voastră aventuroasă și de a explora plăcerile vieții într-un mod rafinat și incitant, într-o atmosferă plină de mister și enigmatism.

Este o experiență pe care nu vrei să o ratezi, unde prejudecățile dispar și unde vă puteți deschide sufletul pentru noi experiențe. Acesta este Mita Biciclista Swingers Party – descoperă rafinamentul erotic într-un mod inedit. 😉

@attraction.club

O seară dedicată non-conformismului, misterului și autenticității ❤️‍🔥

♬ Strangers – Kenya Grace

Întrebări frecvente legate de Mița Biciclista Swingers Party

Momentul e „just perfect”! 🙂 Petrecerea se cheamă Mița Biciclista Swingers Party, este o petrecere tematică, cu multă socializare, ne vom întoarce împreună în timp, deci este momentul perfect să veniți!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre! Oferim prestanță și calitate, autenticitate și profesionalism! Suntem convinși că meritați ceva pe măsura standardului vostru!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
We open at 10 p.m. precisely because we want you to socialize and feel good and not pressured by anyone or anything. Leave all your worries at home, escape from everyday life and feel like you've stepped out of the country, into a free and unprejudiced world. Come meet special people, just like you. So we suggest you come early, between 22 and 23. Take an Uber, Bolt, taxi and your passport 🤣 and come to Agricultori street number 16. Emilia is ready to welcome you! 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Codul vestimentar „retro” pentru această tematică este opţional, dar recomandat 🤗 You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanul nostru vi le va prepara :). Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar.
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!

Buy ticket now online safely, with your bank card!
That way you won't be able to refuse your surprise anymore 😉

Buy ticket now! Couple – vineri, 29 septembrie 2023
Buy ticket now! Couple – sâmbătă, 30 septembrie 2023

All card transactions are absolutely secure and confidential.
The payment is processed by NETOPIA MOBILPAY, the largest online payment processor in Romania

Monday, 18 September 2023 / Published in Party Blog

Dragi iubitori de swing, dacă anii 20 v-au fascinat cu eleganța lor și muzica incitantă, atunci „Roaring 20s Swing Night” este petrecerea la care trebuie să participați! La Attraction Club, aducem în viața reală farmecul și misterul acestei perioade extraordinare. 😋

Am pregătit ceva cu adevărat special pentru voi săptămâna aceasta la Attraction Club, și suntem gata să facem istorie! 🎉

Cu o temă ce aduce aminte de glamurul anilor 20 și atmosfera vibratoare a perioadei de început a jazzului, „1920’s Night Swingers Party” promite să fie o noapte plină de răsfăț și distracție la cel mai înalt nivel.

Ce vă așteaptă la această petrecere? Imaginează-ți că te întorci în timp, în anii în care muzica era nelipsită din fiecare moment al vieții. În această seară, vei purta costume elegante de epocă, vei dansa pe ritmurile fierbinți ale jazzului și vei savura cele mai delicioase băuturi de la barul nostru special creat pentru această ocazie.

Poartă-ți cele mai elegante haine de epocă și pregătește-te pentru o noapte în care jazzul va fi vedeta serii. Muzica, băuturile sofisticate și atmosfera plină de mister te vor teleporta înapoi în timp.

Cei mai curajoși exploratori ai senzualității sunt invitați să intre în această epocă a nonconformismului, unde regulile tradiționale sunt aruncate în vânt.

Acesta este momentul perfect pentru a vă elibera de cotidian și a vă bucura de experiențe noi, alături de oameni deschiși și aventuroși ca voi. Nu există loc mai potrivit pentru asta decât Attraction Club, liderul incontestabil al scenei swingers din România, cu o experiență de peste 13 ani.

La 1920s Night Swingers Party, nu doar vei călători în timp, ci vei descoperi că swing-ul este mai mult decât o explorare sexuală. Este despre conexiuni autentice și despre trăirea vieții la maxim.

Experimentează Conexiuni și Libertate

Emilia, gazda noastră pasională și seducătoare, are un rol esențial în crearea atmosferei magice de la Attraction Club. Cu un zâmbet misterios și o prezență fermecătoare, Emilia este cea care vă va întâmpina la ușă și vă va ghida prin labirintul plăcerii în cadrul petrecerii „1920s Night Swingers Party”. Cu ani de experiență în domeniul swing-ului și un talent aparte de a citi dorințele și nevoile invitaților, Emilia este aici pentru a asigura că fiecare participare la petrecere este unică și de neuitat.

Ea va fi în permanență atentă la confortul și satisfacția invitaților, asigurându-se că toată lumea se simte binevenită și că se integrează armonios în atmosfera pasională a petrecerii. Emilia este o comunicatoare abilă și un ascultător empatic, astfel că veți putea să vă exprimați deschis dorințele și limitele voastre fără nicio reticență. În prezența ei, veți simți că sunteți în siguranță și că puteți explora fără frică și jenă toate fanteziile interioare.

Jessy, animatoarea noastră vibrantă și energică, aduce o doză suplimentară de pasiune și entuziasm la petrecerea „1920s Night Swingers Party”. Cu un talent impresionant pentru dansuri senzuale și mișcări lascive, Jessy va fi inima vibrantă a serii, purtându-vă într-un dans pasional și seducător. Performanțele sale captivante vor alimenta vibrația erotică a petrecerii și vor stârni în voi dorința de a explora și mai mult laturile voastre jucăușe.

Jessy va anima atmosfera și va crea momente incendiare de divertisment pentru toți participanții. Îi veți găsi în mijlocul petrecerii, interacționând cu invitații și invitându-i să se bucure de dansuri și jocuri senzuale. Ea va fi mereu acolo pentru a vă încuraja să trăiți momentul și să vă eliberați pasiunea, creând o conexiune specială între oaspeți și petrecere.

Emilia și Jessy lucrează împreună ca o echipă extraordinară, asigurându-se că petrecerea este una de neuitat, plină de pasiune și extaz. Cu prezența lor carismatică și talentul lor special, Emilia și Jessy vă vor învălui într-o atmosferă de seducție și mister, în care veți trăi momente de neasemuită intensitate și plăcere. Alăturați-vă lor în această experiență unică și senzuală la Attraction Club și lăsați-vă purtați într-un carnaval al dorințelor îndeplinite!

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Băuturile fine și cocktailurile rafinate vor învălui aerul în arome îmbietoare, pregătindu-vă pentru o noapte plină de extaz. La Attraction Club, ne-am dedicat să oferim cele mai premium servicii, iar prețurile ridicate reflectă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență de cea mai înaltă calitate.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La 1920s Night- Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „1920s Night – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

La Attraction Club, am creat un sanctuar în care să vă eliberați și să explorați, fără judecată și prejudecăți. Suntem locul în care să lăsați inhibițiile la ușă și să vă bucurați de fiecare moment în voia plăcerii și a pasiunii. Veți găsi o comunitate de oameni deschiși, cu suflete libere și minți jucăușe, gata să descopere împreună în această noapte magică.

Dacă sunteți curajoși și dornici să explorați laturile voastre erotice și să vă bucurați de o noapte în care totul este posibil, „1920s Night – Swingers Party” este petrecerea perfectă pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin acest carnaval al seducției și să vă oferim o noapte de neuitat.

Vă îndemnăm să faceți rezervarea cât mai devreme, deoarece locurile sunt limitate, iar cererea este mare. Îmbrățișați curajul și veniți să explorați universul erotic al anilor 20 la Attraction Club. Haideți să vă eliberați pasiunea și să descoperiți experiența unică pe care v-o oferim în această noapte senzuală și jucaușă!

@attraction.club

Într-o atmosferă elegantă și provocatoare, „1920s Night Party” vă aduce aminte de vremurile anilor ’20, dar cu o notă senzuală modernă. 🍸 Primele două băuturi și o șampanie răcoritoare vă vor ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de atmosferă. Distracție, dans și descoperirea erotică vă așteaptă într-o noapte care va face senzație. Haideți să creăm amintiri împreună și să pășim în lumea seducției în stilul anilor ’20!

♬ I See Red – Everybody Loves An Outlaw

Întrebări frecvente legate de Roaring 20s Swing Night

Momentul e „just perfect”! 🙂 Petrecerea se cheamă Roaring 20s Swing Night Swingers Party, este o petrecere tematică, ne vom întoarce împreună în timp, deci este momentul perfect să veniți!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre! Oferim prestanță și calitate, autenticitate și profesionalism! Suntem convinși că meritați ceva pe măsura standardului vostru!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
We open at 10 p.m. precisely because we want you to socialize and feel good and not pressured by anyone or anything. Leave all your worries at home, escape from everyday life and feel like you've stepped out of the country, into a free and unprejudiced world. Come meet special people, just like you. So we suggest you come early, between 22 and 23. Take an Uber, Bolt, taxi and your passport 🤣 and come to Agricultori street number 16. Emilia is ready to welcome you! 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Codul vestimentar „retro” pentru această tematică este opţional, dar recomandat 🤗 You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanul nostru vi le va prepara :). Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar.
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!

Buy ticket now online safely, with your bank card!
That way you won't be able to refuse your surprise anymore 😉

Buy ticket now! Couple – vineri, 22 septembrie 2023
Buy ticket now! Couple – sâmbătă, 23 septembrie 2023

All card transactions are absolutely secure and confidential.
The payment is processed by NETOPIA MOBILPAY, the largest online payment processor in Romania

Sunday, 17 September 2023 / Published in Uncategorized

Alătură-te nouă într-o incursiune fermecătoare în lumea swing-ului în luna august!

Attraction Club te invită să te bucuri de petreceri pasionale și erotice, create pentru a-ți oferi experiențe memorabile și pline de satisfacție.

În cadrul petrecerilor noastre, vei descoperi o atmosferă autentică și senzuală, unde inhibițiile se topesc sub razele lunii și dorințele se împletesc într-un dans al seducției. Emilia, gazda noastră pasională și îndrăzneață, te va întâmpina cu brațele deschise într-un univers de plăceri nebănuite.

Tuesday, 12 September 2023 / Published in Party Blog

Bine ați venit în lumea incitantă și plină de mister a Attraction Club!

Săptămâna aceasta vă prezentăm „Masquerade Ball” o noapte extraordinară sub lumina enigmatică a măștilor. ❤️‍🔥

Vă invităm să pășiți într-un univers al plăcerii și seducției, unde conexiunile autentice se împletesc cu subtilitate cu dorințele îndeplinite.

Suntem entuziasmați să dezvăluim un eveniment care vă va aprinde pasiunea și vă va stârni dorințele ascunse. „Masquerade Ball Swingers Party” este o oportunitate unică de a trăi viața la maxim și de a savura plăcerile vieții într-un mod rafinat și incitant.

Ce vă așteaptă la acest Swingers Party?

Petrecerea noastră este dedicată celor curajoși și dornici să exploreze granițele propriilor plăceri. De la primul pas în Attraction Club, veți fi învăluiți într-o atmosferă enigmatică, unde măștile vor deveni scuturi pentru inhibițiile voastre. Gazda noastră, Emilia, vă va întâmpina cu zâmbete calde și cuvinte prietenoase pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut în această manifestare a senzualității va fi memorabil.

Jessy, animatoarea noastră sexy, cu mișcări senzuale și carismă debordantă, vă va stârni dorința de a vă alătura dansului pasiunii și extazului. Ea va aduce un val de seducție și entuziasm pe ringul de dans, deschizând poarta către noi experiențe și conexiuni între oameni îndrăzneți și aventuroși, precum voi.

La Attraction Club, ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a crea o experiență excepțională. Primiți primele două băuturi și o sampanie răcoritoare de bun venit, pentru a vă stârni simțurile și a intensifica plăcerea.

„Masquerade Ball Swingers Party” este o oportunitate perfectă pentru a vă elibera de restricțiile cotidiene și a vă deschide sufletele către noi experiențe. Este momentul să ascultați dorințele voastre și să vă îmbrățișați latura erotică într-un mod subtil și sofisticat. În această noapte, veți întâlni oameni deschiși la minte, dornici să exploreze și să se conecteze la niveluri mai profunde.

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Băuturile fine și cocktailurile rafinate vor învălui aerul în arome îmbietoare, pregătindu-vă pentru o noapte plină de extaz. La Attraction Club, ne-am dedicat să oferim cele mai premium servicii, iar prețurile ridicate reflectă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență de cea mai înaltă calitate.

De ce să alegeți Attraction Club și de ce să reveniți?

Suntem mândri să afirmăm că suntem liderii incontestabili ai pieței de swing din România, cu o experiență îndelungată de peste 13 ani. Cu fiecare petrecere organizată, ne-am câștigat reputația de a fi cei mai experimentați și cei mai calitativi organizatori, asigurându-ne că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea un cadru discret și intim, unde plăcerile devin artă.

Nicio noapte la Attraction Club nu este la fel, pentru că inovăm fiecare petrecere cu tematici erotice, concepute special pentru a vă crește apetitul sexual și a vă stimula în feluri în care nu ați mai fost stimulați vreodată!

Attraction Club este singurul loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim

Pregătiți-vă pentru o noapte de răsfăț și seducție în lumina misterului. Îmbrăcați-vă măștile și lăsați-vă purtați de valurile pasiunii și dorinței. „Masquerade Ball Swingers Party” vă așteaptă cu brațele deschise, oferindu-vă o experiență inedită și memorabilă.

Alăturați-vă nouă în această călătorie unică și descoperiți că swing-ul este mai mult decât o simplă explorare sexuală – este despre conexiuni autentice și despre trăirea vieții în întregime.

@attraction.club

De 13 ani – colțul tău de libertate! 😍 Ne vedem și weekendul acesta, sub alura misterioasă a măștilor pe care o iubim. 🤪 Vă așteptăm! #party #adulting #bucharest #polyamorous #polytok #polytiktok #nonmonogamy #fun #romania #foryou

♬ Woo × I Was Never – Slowed Reverb – Ishu Music

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Masquerade Ball – Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „Masquerade Ball – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

La Attraction Club, am creat un sanctuar în care să vă eliberați și să explorați, fără judecată și prejudecăți. Suntem locul în care să lăsați inhibițiile la ușă și să vă bucurați de fiecare moment în voia plăcerii și a pasiunii. Veți găsi o comunitate de oameni deschiși, cu suflete libere și minți jucăușe, gata să descopere împreună în această noapte magică.

Dacă sunteți curajoși și dornici să explorați laturile voastre erotice și să vă bucurați de o noapte în care totul este posibil, „Seduction Academy” este petrecerea perfectă pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin acest carnaval al seducției și să vă oferim o noapte de neuitat.

Vă îndemnăm să faceți rezervarea cât mai devreme, deoarece locurile sunt limitate, iar cererea este mare. Îmbrățișați curajul și veniți să explorați universul erotic Attraction Club. Haideți să vă eliberați pasiunea și să descoperiți experiența unică pe care v-o oferim în această noapte senzuală și jucaușă!

Iulian, Party Supervisorul, vă așteaptă la party!

Întrebări frecvente legate de Masquerade Ball – Swingers Party

Momentul e „just perfect”! 🙂 Petrecerea se cheamă Masquerade Ball Swingers Party, este o petrecere CU MĂȘTI, cu atmosferă misterioasă, mai ceva ca în filme ;), deci este momentul perfect să veniți!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre! Oferim prestanță și calitate, autenticitate și profesionalism! Suntem convinși că meritați ceva pe măsura standardului vostru!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
We open at 10 p.m. precisely because we want you to socialize and feel good and not pressured by anyone or anything. Leave all your worries at home, escape from everyday life and feel like you've stepped out of the country, into a free and unprejudiced world. Come meet special people, just like you. So we suggest you come early, between 22 and 23. Take an Uber, Bolt, taxi and your passport 🤣 and come to Agricultori street number 16. Emilia is ready to welcome you! 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Codul vestimentar "kink" pentru această tematică este opţional. You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanul nostru vi le va prepara :). Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar.
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!

Buy ticket now online safely, with your bank card!
That way you won't be able to refuse your surprise anymore 😉

Buy ticket now! Couple – vineri, 15 septembrie 2023
Buy ticket now! Couple – sâmbătă, 16 septembrie 2023

All card transactions are absolutely secure and confidential.
The payment is processed by NETOPIA MOBILPAY, the largest online payment processor in Romania

Monday, 11 September 2023 / Published in News, Party Blog
Sunday, 03 September 2023 / Published in Party Blog

Cine spune că pasiunea și eleganța nu pot fi sărbătorite într-un mod seducător și exclusivist? Attraction Club demonstrează că poți avea totul – și mai mult – la petrecerea noastră aniversară de 13 ani sub tema incitantă „Seduction Academy”.

Dragi iubitori ai libertății și al plăcerii,

Sunteți pregătiți să intrați într-o lume în care toate fanteziile devin realitate? ❤️‍🔥

Când vine vorba despre celebrarea a 13 ani de plăcere, aventură și conexiuni autentice, Attraction Club nu dezamăgește niciodată. Suntem mândri să sărbătorim această aniversare memorabilă cu o petrecere specială sub tema „Seduction Academy”.

Au trecut 13 ani de la prima noastră petrecere, dar flacăra pasiunii noastre nu s-a stins niciodată. În această perioadă, am învățat, ne-am dezvoltat și am creat legături autentice cu cei care ne-au trecut pragul. Cu fiecare an care a trecut, am ținut aprinsă scânteia seducției, și vrem să împărtășim cu voi această pasiune.

Experimentează Conexiuni și Libertate

Emilia, gazda noastră pasională și seducătoare, are un rol esențial în crearea atmosferei magice de la Attraction Club. Cu un zâmbet misterios și o prezență fermecătoare, Emilia este cea care vă va întâmpina la ușă și vă va ghida prin labirintul plăcerii în cadrul petrecerii „Seductive Academy”. Cu ani de experiență în domeniul swing-ului și un talent aparte de a citi dorințele și nevoile invitaților, Emilia este aici pentru a asigura că fiecare participare la petrecere este unică și de neuitat.

Ea va fi în permanență atentă la confortul și satisfacția invitaților, asigurându-se că toată lumea se simte binevenită și că se integrează armonios în atmosfera pasională a petrecerii. Emilia este o comunicatoare abilă și un ascultător empatic, astfel că veți putea să vă exprimați deschis dorințele și limitele voastre fără nicio reticență. În prezența ei, veți simți că sunteți în siguranță și că puteți explora fără frică și jenă toate fanteziile interioare.

Jessy, animatoarea noastră vibrantă și energică, aduce o doză suplimentară de pasiune și entuziasm la petrecerea „Seductive Academy”. Cu un talent impresionant pentru dansuri senzuale și mișcări lascive, Jessy va fi inima vibrantă a serii, purtându-vă într-un dans pasional și seducător. Performanțele sale captivante vor alimenta vibrația erotică a petrecerii și vor stârni în voi dorința de a explora și mai mult laturile voastre jucăușe.

Jessy va anima atmosfera și va crea momente incendiare de divertisment pentru toți participanții. Îi veți găsi în mijlocul petrecerii, interacționând cu invitații și invitându-i să se bucure de dansuri și jocuri senzuale. Ea va fi mereu acolo pentru a vă încuraja să trăiți momentul și să vă eliberați pasiunea, creând o conexiune specială între oaspeți și petrecere.

Emilia și Jessy lucrează împreună ca o echipă extraordinară, asigurându-se că petrecerea este una de neuitat, plină de pasiune și extaz. Cu prezența lor carismatică și talentul lor special, Emilia și Jessy vă vor învălui într-o atmosferă de seducție și mister, în care veți trăi momente de neasemuită intensitate și plăcere. Alăturați-vă lor în această experiență unică și senzuală la Attraction Club și lăsați-vă purtați într-un carnaval al dorințelor îndeplinite!

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Băuturile fine și cocktailurile rafinate vor învălui aerul în arome îmbietoare, pregătindu-vă pentru o noapte plină de extaz. La Attraction Club, ne-am dedicat să oferim cele mai premium servicii, iar prețurile ridicate reflectă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență de cea mai înaltă calitate.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Seduction Academy- Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „Seduction Academy – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

La Attraction Club, am creat un sanctuar în care să vă eliberați și să explorați, fără judecată și prejudecăți. Suntem locul în care să lăsați inhibițiile la ușă și să vă bucurați de fiecare moment în voia plăcerii și a pasiunii. Veți găsi o comunitate de oameni deschiși, cu suflete libere și minți jucăușe, gata să descopere împreună în această noapte magică.

Dacă sunteți curajoși și dornici să explorați laturile voastre erotice și să vă bucurați de o noapte în care totul este posibil, „Seduction Academy” este petrecerea perfectă pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin acest carnaval al seducției și să vă oferim o noapte de neuitat.

Vă îndemnăm să faceți rezervarea cât mai devreme, deoarece locurile sunt limitate, iar cererea este mare. Îmbrățișați curajul și veniți să explorați universul erotic al „Carnival of Desires” la Attraction Club. Haideți să vă eliberați pasiunea și să descoperiți experiența unică pe care v-o oferim în această noapte senzuală și jucaușă!

Sunday, 27 August 2023 / Published in Articole, News

Bogdan Petre, antreprenor și proprietarul Attraction Club, autorul cărții Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual), consilier pentru dezvoltare personală și formator autorizat, te invită la un webinar GRATUIT de excepție.
O temă cu siguranță hot: Cum abordezi subiectul deschiderii relației cu partenerul tău!

Te aştept MIERCURI, 30 august 2023, ora 20:00, online!

De-a lungul timpului, prieteni și prietene, cititori ai cărții mele sau clienți ai clubului, mi-au spus direct că ar vrea să își deschidă relația dar nu știu cum să o facă. Adică mai exact, cum să le spună partenerului sau partenerei lor că vor asta. Fie că e vorba de a vrea să încerce și altceva, fie că ar vrea să aibă o relație deschisă sau să încerce swingul, le este frică – efectiv frică – de cum ar putea reacționa și de ceea ar putea zice partenerul. 😜 Stres inutil, se rezolvă!
Vino alături de mine și de alți participanți interesați să descopere secrete neașteptate care îți transformă viața sentimentală și îți construiesc o relație durabilă și împlinitoare.

💑👩👨Indiferent dacă ești într-o relație, sau ești singur sau singură, acest webinar îți oferă o oportunitate unică de a învăța lucruri esențiale în mai puțin de o oră, lucruri care îți pot revoluționa relația și schimba viața în bine! 🥰🥰

⭐ Vei descoperi avantajele și este frumusețea relațiilor non-monogame consensuale
⭐ Vei afla ce înseamnă o relație non-mongamă consensuală
⭐ Vei însuşi regulile unei relații non-monogame consensuale
⭐ Vei cunoaşte beneficiile unice ale relațiilor non monogame consensuale
⭐ Vei deprinde #8 pași și sfaturi practice pentru a aborda subiectul deschiderii relației cu partenerul tău

Urămăreşte webinarul şi doar tu vei putea profita de o ofertă unică cu trei servicii şi produse ca să abordați subiectul deschiderii relației cât mai repede, în cel mai sigur mod şi la cel mai bun preţ! 🙂

Sunday, 23 July 2023 / Published in Party Blog

Dragi iubitori ai libertății și al plăcerii,

Sunteți pregătiți să intrați într-o lume în care toate fanteziile devin realitate? ❤️‍🔥

Bine ați venit la „Carnival of Desires Swingers Party„, petrecerea ce va schimba definitiv perspectiva voastră asupra plăcerii și seducției! La Attraction Club, suntem mândri să vă invitați într-un univers al erotismului și jocului, unde inhibițiile dispar, iar libertatea sufletului sălbăticește în noapte.

afis petrecere carnival of desires

Carnival of Desires – Noaptea în care visele devin realitate

Cu sufletul pregătit să se elibereze, petrecerea „Carnival of Desires” va fi o călătorie exotică și nebună, unde secretele cele mai ascunse se dezvăluie, iar dorințele interzise prind viață. În mijlocul decorului vibrant și senzual, veți fi înconjurați de oameni cu suflete jucăușe și minți deschise, toți împărtășind același scop – să se bucure de fiecare moment cu pasiune și intensitate.

La Attraction Club, am creat un spațiu sigur și discret, unde puteți explora și îmbrățișa liber toate laturile voastre intime. Cu ani de experiență în organizarea unor evenimente excepționale, ne-am dedicat să vă oferim o noapte de neuitat, plină de extaz și satisfacție.

Într-o noapte de carnaval, când muzica hipnotică răsună în inimi și vibrațiile erotice umplu aerul, veți simți că timpul se dilată, iar toate dorințele sunt permise. Fiecare atingere, fiecare privire, fiecare suspin va fi o notă în dansul seducției și al extazului. Veți fi absorbiți într-un vârtej de senzații și veți experimenta plăceri intense, pășind în teritorii necunoscute ale încântării.

În timpul „Carnival of Desires”, veți afla că suntem mai mult decât un club de swingers obișnuit. Suntem entuziaști căutători de plăcere, care cred în valorile libertății și al consimțământului. Fiecare invitat este respectat și prețuit pentru unicul său eu, iar fiecare experiență este unică și specială.

Spiritele pasionale și dorințele arzătoare se vor uni într-un dans desăvârșit al plăcerii, iar amintirile create vor fi înscrise în sufletele voastre pentru totdeauna. „Carnival of Desires” vă va marca prin momente care vor dăinui în amintirea voastră, inspirându-vă să explorați în continuare laturile voastre erotice și să vă bucurați de fiecare clipă cu pasiune și intensitate.

Experimentează Conexiuni și Libertate

Emilia, gazda noastră pasională și seducătoare, are un rol esențial în crearea atmosferei magice de la Attraction Club. Cu un zâmbet misterios și o prezență fermecătoare, Emilia este cea care vă va întâmpina la ușă și vă va ghida prin labirintul plăcerii în cadrul petrecerii „Carnival of Desires”. Cu ani de experiență în domeniul swing-ului și un talent aparte de a citi dorințele și nevoile invitaților, Emilia este aici pentru a asigura că fiecare participare la petrecere este unică și de neuitat.

Ea va fi în permanență atentă la confortul și satisfacția invitaților, asigurându-se că toată lumea se simte binevenită și că se integrează armonios în atmosfera pasională a petrecerii. Emilia este o comunicatoare abilă și un ascultător empatic, astfel că veți putea să vă exprimați deschis dorințele și limitele voastre fără nicio reticență. În prezența ei, veți simți că sunteți în siguranță și că puteți explora fără frică și jenă toate fanteziile interioare.

Jessy, animatoarea noastră vibrantă și energică, aduce o doză suplimentară de pasiune și entuziasm la petrecerea „Carnival of Desires”. Cu un talent impresionant pentru dansuri senzuale și mișcări lascive, Jessy va fi inima vibrantă a serii, purtându-vă într-un dans pasional și seducător. Performanțele sale captivante vor alimenta vibrația erotică a petrecerii și vor stârni în voi dorința de a explora și mai mult laturile voastre jucăușe.

Jessy va anima atmosfera și va crea momente incendiare de divertisment pentru toți participanții. Îi veți găsi în mijlocul petrecerii, interacționând cu invitații și invitându-i să se bucure de dansuri și jocuri senzuale. Ea va fi mereu acolo pentru a vă încuraja să trăiți momentul și să vă eliberați pasiunea, creând o conexiune specială între oaspeți și petrecere.

Emilia și Jessy lucrează împreună ca o echipă extraordinară, asigurându-se că petrecerea „Carnival of Desires” este una de neuitat, plină de pasiune și extaz. Cu prezența lor carismatică și talentul lor special, Emilia și Jessy vă vor învălui într-o atmosferă de seducție și mister, în care veți trăi momente de neasemuită intensitate și plăcere. Alăturați-vă lor în această experiență unică și senzuală la Attraction Club și lăsați-vă purtați într-un carnaval al dorințelor îndeplinite!

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Băuturile fine și cocktailurile rafinate vor învălui aerul în arome îmbietoare, pregătindu-vă pentru o noapte plină de extaz. La Attraction Club, ne-am dedicat să oferim cele mai premium servicii, iar prețurile ridicate reflectă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență de cea mai înaltă calitate.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Carnival of Desires – Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „Carnival of Desires- Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

La Attraction Club, am creat un sanctuar în care să vă eliberați și să explorați, fără judecată și prejudecăți. Suntem locul în care să lăsați inhibițiile la ușă și să vă bucurați de fiecare moment în voia plăcerii și a pasiunii. Veți găsi o comunitate de oameni deschiși, cu suflete libere și minți jucăușe, gata să descopere împreună în această noapte magică.

Dacă sunteți curajoși și dornici să explorați laturile voastre erotice și să vă bucurați de o noapte în care totul este posibil, „Carnival of Desires” este petrecerea perfectă pentru voi! Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin acest carnaval al seducției și să vă oferim o noapte de neuitat.

Vă îndemnăm să faceți rezervarea cât mai devreme, deoarece locurile sunt limitate, iar cererea este mare. Îmbrățișați curajul și veniți să explorați universul erotic al „Carnival of Desires” la Attraction Club. Haideți să vă eliberați pasiunea și să descoperiți experiența unică pe care v-o oferim în această noapte senzuală și jucaușă!

Tuesday, 18 July 2023 / Published in Party Blog

Descoperă Plăceri Ascunse și Seducție Într-o Noapte de Mister

În umbra nopții, sub o atmosferă încărcată de mister, vă invităm să pășiți în lumea fascinantă a petrecerii „Eyes Wide Shut”. Un eveniment spectaculos, în care masca devine simbolul dezvăluirii secrete și al provocării interzise.

La Attraction Club, ne propunem să vă oferim o noapte de seducție și rafinament, în care dorințele cele mai ascunse prind viață și inhibițiile dispar în valurile pasiunii. „Eyes Wide Shut” este momentul în care vă puteți elibera și vă puteți permite să explorați dimensiuni noi ale plăcerii și extazului.

Cu fiecare pas pe covorul roșu, misterul va deveni tot mai palpabil. Măștile elegante, purtate cu grație și mândrie, ascund și dezvăluie, creând un văl subtil de anonimat care vă lasă în urmă orice inhibiție. Prin intermediul măștilor, personalitatea voastră secretă prinde contur, iar dorințele cele mai intime ies la suprafață, pregătite să fie împărtășite cu sufletele jucătoare care vă înconjoară.

Într-un decor incitant și intim, gazda noastră enigmatică, Emilia, vă va ghida pas cu pas într-un dans al seducției și extazului. Astfel, ea vă va insufla curajul de a explora teritorii necunoscute, deschizând ușa către o lume a pasiunii și descoperirii de sine.

Privirile strălucitoare de sub măști se vor întâlni, iar chimia erotică va invada aerul. Energia erotică specifică Attraction Club va pulsa în jurul vostru, iar întâlnirile efemere și atingerile pline de promisiune vor stârni dorințe adânc îngrădite.

„Eyes Wide Shut” este o ocazie unică de a-ți pierde inhibițiile, a-ți explora fanteziile cele mai ascunse și a-ți lăsa sufletul să zburde în lumea fascinantă a plăcerii absolute. De aceea, rezervările sunt limitate, iar cererea este mare. Îți recomandăm să-ți asiguri locul cât mai curând pentru a nu rata această noapte misterioasă.

La Attraction Club, punem accent pe experiențele premium și suntem mândri să îți oferim ocazia de a trăi o noapte unică, plină de senzații erotice și satisfacție intensă. Printr-un amestec fascinant de lux și rafinament, „Eyes Wide Shut” devine locul în care te poți pierde în valurile senzuale ale unei lumi ascunse. Te vei elibera de constrângerile sociale și vei păși într-o lume a anonimatului, unde poți fi cine dorești și poți trăi fără frici. Prin măștile pe care le purtăm, ascundem și dezvăluim, creând un teren perfect pentru materializarea celor mai adânci fantezii.

Experimentează Conexiuni și Libertate

Hostessa noastră elegantă și carismatică, Emilia, vă va întâmpina cu un zâmbet cald și un aer de mister. Ea se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct pentru a vă oferi o experiență de neuitat în lumea swing-ului. Cu abilitățile sale de a crea conexiuni autentice, Emilia va fi ghidul vostru într-o noapte plină de seducție și extaz.

Pe măsură ce petrecerea prinde viață, animatoarea noastră încântătoare, Jessy, se va asigura că energia și pasiunea se vor răspândi printre oaspeți. Cu mișcări grațioase și o prezență captivantă, Jessy va adăuga o notă de exotism și senzualitate atmosferei deja incendiare. Ea va fi acolo pentru a te încuraja să-ți explorezi limitele și să te eliberezi de inhibiții.

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Eyes Wide Shut – Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „Eyes Wide Shut – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

Alătură-te nouă în această călătorie unică și descoperă că swing-ul este mai mult decât o simplă explorare sexuală – este despre conexiuni autentice și despre trăirea vieții în întregime.

Închide ochii și lasă-te purtat în labirintul plăcerilor ascunse, unde dorințele se contopesc și visele devin realitate. Alătură-te nouă în acest joc al misterului, al seducției și al extazului la „Eyes Wide Shut” și descoperă noi dimensiuni ale plăcerii, în timp ce masca ta dezvăluie adevărul din sufletul tău.

You definitely want to impress, so get your sexiest clothes, and make others want you!
See you soon! 💓

Acum este momentul perfect să gustați din plăcerea nopților la Attraction Club 😉

Întrebări frecvente legate de Eyes Wide Shut Swingers Party

Momentul e „just perfect”! 🙂 Petrecerea se cheamă Eyes Wide Shut Swingers Party, este o petrecere CU MĂȘTI, cu atmosferă misterioasă, mai ceva ca în film ;), deci este momentul perfect să veniți!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
We open at 10 p.m. precisely because we want you to socialize and feel good and not pressured by anyone or anything. Leave all your worries at home, escape from everyday life and feel like you've stepped out of the country, into a free and unprejudiced world. Come meet special people, just like you. So we suggest you come early, between 22 and 23. Take an Uber, Bolt, taxi and your passport 🤣 and come to Agricultori street number 16. Emilia is ready to welcome you! 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Codul vestimentar "kink" pentru această tematică este opţional. You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanul nostru vi le va prepara :). Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar. Doar în acest weekend este o OFERTĂ SPECIALĂ pentru cupluri, plătind online acum, vă faceți o surpriză, pe care apoi nu o veți putea refuza la doar 210 lei. Trebuie doar să plătiți online până la ora 20 în ziua petrecerii. 😉
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!
Sunday, 09 July 2023 / Published in Party Blog

Sexy Latin Affair – Noaptea în care plăcerea și seducția se întâlnesc 🌹

Dragi iubitori de nonconformism, suntem încântați să vă invităm la un eveniment spectaculos – Sexy Latin Affair Swingers Party. În cadrul celor peste 12 ani de experiență oferită de Attraction Club, ne-am consacrat creării unor petreceri de swing remarcabile, așadar, putem garanta că veți avea parte de o experiență erotică de neuitat.

UPDATE: Muzică latino, show latino, băuturi latino, ambient latino. Dap, totul în Attraction Club, în mari pregătiri chiar acum 😉

La Sexy Latin Affair, veți fi răsfățați cu o gamă vastă de plăceri și experiențe incendiare, toate sub îndrumarea noastră pasională și experiența noastră îndelungată în arta swing-ului.

În atmosfera îmbietoare a clubului nostru, se desfășoară un eveniment de neuitat – Sexy Latin Affair, o petrecere dedicată explorărilor senzuale și plăcerilor intense într-un cadru swing rafinat, unde dorințele ascunse vor prinde viață. Suntem lideri în industria swing-ului din România, iar experiența noastră vastă de peste 12 ani ne recomandă ca fiind cei mai buni gazde ale unor evenimente erotice și de neuitat.

Attraction Club, cu designul său sofisticat și ambientul său plin de mister, vă va plasa într-o lume învăluită de senzualitate încă de la intrare. Decorurile extravagante și iluminatul subtil vor crea un cadru perfect pentru a vă pierde în lumea swing-ului și a vă bucura de momente de intimitate și pasiune.

La Sexy Latin Affair, veți fi răsfățați cu o gamă vastă de plăceri și experiențe incendiare, toate sub îndrumarea noastră pasională și experiența noastră îndelungată în arta swing-ului.

Invitații noștri vor experimenta o combinație irezistibilă de excitare și anticipație, pe măsură ce se vor alătura comunității de spirite libere și deschise, toți dornici să exploreze și să trăiască momente de extaz. Fiecare persoană prezentă va fi încurajată să-și descopere și să-și exprime fanteziile cele mai intime și să își asume un rol activ în căutarea plăcerii.

Odată intrați în atmosfera intimă și seducătoare a petrecerii, veți fi înconjurați de o energie erotică palpabilă, care vă va ridica temperatura și vă va excita simțurile. Veti simți privirile încărcate de dorință ale celor din jur și veți ști că sunteți într-un loc unde inhibițiile sunt lăsate la o parte, iar plăcerea și extazul sunt cele mai importante.

Simțurile voastre vor fi trezite și amplificate de muzica seducătoare, ritmurile sensuale și vibrațiile exotice ale dansului. Ritmurile latino vor pătrunde în inimi, invitându-vă să vă lăsați pradă senzațiilor și să explorați conexiuni alături de cuplurile minunate care aleg Attraction Club.

Simțiți-vă liberi să explorați dorințele voastre cele mai intime și să vă eliberați de constrângerile sociale. În această atmosferă pasională și erotică, veți descoperi noi limite ale plăcerii. Veți trăi momente de pasiune și intimitate cu cei care împărtășesc aceleași fantezii și plăceri, creând legături strânse care pot continua mult timp după încheierea petrecerii.

Sexy Latin Affair este o oază a plăcerii, unde veți simți libertatea și puterea de a explora și experimenta într-un mod sigur și controlat. Fiecare persoană prezentă va avea ocazia de a-și trăi dorințele cele mai ascunse și de a se bucura de momente de satisfacție și extaz, fără judecăți sau limitări.

În timp ce vă lasați pradă energiei și pasiunii în creștere, veti simți cum lumea exterioară dispare, iar doar plăcerea și extazul rămân. Înconjurat de oameni care împărtășesc aceleași aspirații, veți descoperi că Sexy Latin Affair nu este doar o petrecere, ci o călătorie a plăcerii și a satisfacției absolute.

Așadar, pregătiți-vă să trăiți momente de intensitate și extaz într-un cadru senzual și erotic, unde plăcerea și dorința vor înflori în fiecare clipă. Vă invităm să vă pierdeți în lumea seducției și să explorați limitele propriului vostru extaz la Sexy Latin Affair.

Experimentează Conexiuni și Libertate

Hostessa noastră elegantă și carismatică, Emilia, vă va întâmpina cu un zâmbet cald și un aer de mister. Ea se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct pentru a vă oferi o experiență de neuitat în lumea swing-ului. Cu abilitățile sale de a crea conexiuni autentice, Emilia va fi ghidul vostru într-o noapte plină de seducție și extaz.

Pe măsură ce petrecerea prinde viață, animatoarea noastră încântătoare, Jessy, se va asigura că energia și pasiunea se vor răspândi printre oaspeți. Cu mișcări grațioase și o prezență captivantă, Jessy va adăuga o notă de exotism și senzualitate atmosferei deja incendiare. Ea va fi acolo pentru a te încuraja să-ți explorezi limitele și să te eliberezi de inhibiții.

Drinks on us! 🥂

Iubim să oferim experiențe complete, așadar, vă vom întâmpina cu 2 băuturi din partea casei + welcome champagne, pentru a savura experiențele cu o atingere a rafinamentului. De asemenea, veți avea la dispoziție și o selecție diversificată de băuturi premium, pentru a vă răsfăța simțurile și a amplifica atmosfera erotică și relaxantă a serii.

Attraction Club se remarcă pe piața petrecerilor de swing prin atenția noastră la detalii și experiența vastă în organizarea evenimentelor erotice. Prestigiul nostru se datorează standardelor noastre înalte și dorinței noastre de a vă oferi cea mai rafinată și autentică experiență. Suntem mândri să fim considerați lideri în domeniul petrecerilor de swing din România și să ne diferențiem prin calitatea și profesionalismul pe care le oferim.

Prestigiu și Confidențialitate

Ne considerăm pionieri și lideri în domeniul petrecerilor de swing din România. De-a lungul anilor, am dobândit o reputație solidă și suntem cunoscuți ca fiind cei mai experimentați în organizarea evenimentelor erotice de acest gen. Suntem conștienți că prețurile noastre pot fi mai ridicate în comparație cu alte cluburi, însă aceasta se datorează angajamentului nostru față de calitate, servicii impecabile și confidențialitate absolută.

Confidențialitatea este o valoare de bază la Attraction Club. Ne asigurăm că fiecare oaspete se simte într-un mediu sigur și protejat, unde se pot bucura de intimitatea și libertatea de a explora dorințele lor cele mai ascunse. Echipa noastră experimentată și discretă vă asigură că secretele dvs. rămân întotdeauna în siguranță și că respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate, garantăm că vei avea parte de o atmosferă exclusivistă și de interacțiuni autentice cu oameni la fel de dornici de aventură ca și tine. Ne asigurăm că fiecare petrecere organizată de Attraction Club este un eveniment de înaltă clasă, care merită fiecare investiție. Eliberează-ți pasiunile și bucură-te de experiența swing-ului într-un cadru luxuriant și cu oameni de cea mai înaltă calitate.

La Sexy Latin Affair – Swingers Party, te invităm să te răsfeți în luxul și plăcerea exclusivă oferite de Attraction Club. Descoperă lumea noastră a swing-ului și lasă-te sedus de atmosfera senzuală și sofisticată a petrecerii.

Descoperă atmosfera de swing autentică

Fie că sunteți noi în acest domeniu sau aveți experiență vastă, veți descoperi un mediu prietenos și deschis în care să vă exprimați și să explorați plăceri nelimitate. Înconjurat de o comunitate selectă de persoane cu mentalități similare, veți avea ocazia să socializați și să trăiți momente de extaz și împlinire alături de cele mai minunate cupluri!

Attraction Club reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o experiență de swing autentică și de neuitat. Descoperă plăceri neexplorate, lasă-te purtat de valurile extazului și îmbrățișează puterea erotică a petrecerii „Sexy Latin Affair – Swingers Party”.

Indiferent dacă sunteți cupluri în căutare de aventuri sau spirite libere însetate de explorare, Attraction Club este locul unde veți găsi conexiuni autentice și împlinirea fanteziilor ascunse. Eliberați-vă inhibițiile și lăsați pasiunea să vă conducă într-o călătorie unică și incitantă, unde totul este permis și nimic nu este tabu.

Alătură-te nouă în această călătorie unică și descoperă că swing-ul este mai mult decât o simplă explorare sexuală – este despre conexiuni autentice și despre trăirea vieții în întregime.

You definitely want to impress, so get your sexiest clothes, and make others want you!
See you soon! 💓

Întrebări frecvente legate de Sexy Latin Affair – Swingers Party

Momentul e „just perfect”! 🙂 Petrecerea se cheamă Sexy Latin Affair, muzică și elemente latino, chestii, trestii 😜 e o petrecere cu tematică de socializare, deci este momentul perfect să veniți!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
We open at 10 p.m. precisely because we want you to socialize and feel good and not pressured by anyone or anything. Leave all your worries at home, escape from everyday life and feel like you've stepped out of the country, into a free and unprejudiced world. Come meet special people, just like you. So we suggest you come early, between 22 and 23. Take an Uber, Bolt, taxi and your passport 🤣 and come to Agricultori street number 16. Emilia is ready to welcome you! 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. Codul vestimentar "kink" pentru această tematică este opţional. You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 260 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și două băuturi din partea casei de fiecare, pe care cu drag barmanul nostru vi le va prepara :). Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar. By paying online now, you're in for a surprise, which you won't be able to refuse afterwards 😉
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!

Buy ticket now online safely, with your bank card!
That way you won't be able to refuse your surprise anymore 😉

Buy ticket now! Couple – vineri, 14 iulie 2023
Buy ticket now! Couple – sâmbătă, 15 iulie 2023

All card transactions are absolutely secure and confidential.
The payment is processed by NETOPIA MOBILPAY, the largest online payment processor in Romania

TOP
Facebook Messenger

Check also attractionclub.ro

X
en_USEnglish