Expaţi, flirt şi erotism la Attraction Club

Atmosferă cosmopolită, melanj foarte reușit între clienții români și străini în Attraction Club, sâmbătă noapte, 04.09.2010. În multe din cuplurile care sosesc unul dintre parteneri nu e român.

Foarte multă atracție și dezinvoltură între persoane elegante, foarte amatoare de aventură și senzații cu totul speciale. Multe cupluri, femei și bărbați single, veniți la recomandarea unor prieteni care au participat la prima petrecere.

Bună dispoziție, relaxare și inițiativă. Nu târziu după miezul nopții lucrurile se încing rapid, zona de sus a clubului devine plină de erotism.

Ceea ce se întâmplă seamănă cu cele mai extravagante fantezii erotice ce trec prin mintea fiecăruia dintre noi, însă o realitate super sexy pentru cei din club.
Formula Attraction Club și-a spus cuvântul și de data aceasta…

Congratulations! The hottest nightlife experience I have ever had in Bucharest with my Romanian girlfriend.
Mark,41

Cu greu am convins-o pe sotia mea sa mergem amandoi in club. si ei ii placea ideea dar mai mult din timiditate si orgoloiu a blocat de multe ori subiectul. aseara ne-am simtit amandoi extraordinar intr-o aventura cu un tip si o tipa foarte faini si nebuni! Ne simtim mult mai liberi si mai apropiati acum!Multumim!
Rares si Ema