Nicio noapte fără sex în Attraction Club

Sâmbătă, 18 septembrie 2010. Multe cupluri își fac apariția în club aproape de miezul nopții. Parcă s-au înțeles pentru una dintre cele mai extravagante petreceri în Attraction Club. De data aceasta au loc scene de sex pe care mulți le credeau posibile abia peste câteva luni.

Cuplurile stau mai mult decât de obicei și discută jos, în zona lounge, înainte să urce și să se distreze în spațiile erotice.

Socializarea sexy de jos e un preludiu perfect pentru atmosfera erotică care se creează apoi sus, în spațiile intime, unde cuplurile urcă împreună. Pe fondalul muzicii se aud gemete puternice de plăcere. Bărbații sunt cu totul degajați, foarte amicali cu ceilalți din cuplurile cu care fac schimb de partenere.

Unii clienți au îndrăzneală și nu se mai limitează doar la contacte în spațiile intime de la etaj. Două femei fac sex oral cu partenerul în zona lounge a clubului, un cuplu sparge gheața și face sex chiar în zona de dance-floor a clubului, lângă bar, privindu-se în oglinda uriașă în care le face plăcere să fie priviți de ceilalți.

Petrecerea s-a încheiat târziu, spre dimineață, după ce pofta nebună de sex s-a consumat, în sfârșit…

Greu sa ne intoarcem la munca de birou dupa noaptea de nebunii petrecuta la voi… Parca n-ar fi real ce am trait.
Catalin & Magda (40&31)

Felicitari pentru initiativa. Chiar eram plictisit sa tot ies cu iubita mea si s-o frec prin oraș ba prin cluburi, ba pe la un film, fara nimic deosebit. Super distractie, altceva pentru cine vrea distractie ca lumea, pentru adulti si nu pentru pustani. Foarte simpatic barmanul, face super cocktail-uri
Lucian 38