Schimb intens de parteneri în Attraction Club

Sâmbătă noapte, 9 octombrie. De data aceasta se întâmplă ca în Attraction Club să domine cupluri în jurul a 40, 45 de ani, persoane arătoase, într-o formă fizică foarte bună. Au loc numeroase schimburi de parteneri. Unul dintre bărbați are un succes nebun la mai multe partenere din cuplurile venite în club.

Consumația de la bar încinge atmosfera. Zona de dance-floor de lângă bar, amenajată cu o oglindă uriașă, devine iarăși scena unor partide de sex aprinse.

Party-ul se încheie târziu, aproape de 6 dimineața, când ultimele cupluri părăsesc Attraction Club, epuizate după ”jocul erotic” prelungit din spațiile intime.

Buna ziua, Am revenit in club Simbata trecuta dupa aproximativ o luna. Am apreciat imbunatatirile facute. In continuare cred eu ca si altii ca ar fi foarte binevenita o initiativa de a nu lasa lumea sus decit in lenjerie intima sau chiar mai mult….
O sa mai venim. Succes in continuare
G

Bună. Felicitări pentru inițiativă. Foarte frumoasă amenajare. Am venit sâmbăta asta pentru prima dată în clubul cu niște prietenii străini. Am rămas foarte impresionați de locație. Am remarcat atenția pentru detalii, de genul flori naturale, materiale de igienă peste tot, lumânări, interioare parfumate.
Anonim

Suntem un cuplu swingers din Bucuresti. Ne-am bucurat ca am putut intalni cupluri reale si care fac swing. Din pacate, credem ca foarte multe cupluri de pe situ-rile pentru intalnirile swingers sunttot felul de impostori. Am pierdut o groaza de timp si energie pana acum incercand sa stabilim niste intalniri concrete, dar degeaba. Iulia&Vlad 33,41