Înghesuială la swing de Halloween în Attraction Club

Peste 25 de cupluri din țară și din București s-au întâlnit în noaptea de Halloween la petrecerea fierbinte din Attraction Club.

S-au oferit măști erotice, șampanie, cocktailuri și platouri cu bunătăți „din partea casei”.

În prima parte a serii, zona lounge din Attraction Club, barul și dance-floor-ul au fost asaltate de cuplurile numeroase între care atracția a fost evidentă încă de la începutul petrecerii. Majoritatea cuplurilor au purtat măști și au intrat în jocul erotic al chipurilor ascunse.

În interioarele cu canapele confortabile, în lumina seducătoare și discretă a lumânărilor, multe cupluri s-au cunoscut și au purtat conversații incitante, s-au invitat pe ringul de dans, după care s-au retras împreună în spațiile intime unde au încins partide zgomotoase de sex.

Atmosfera plină de energie sexuală și bună dispoziție de pe ringul de dans de lângă bar, unde partenerele au dansat provocator, îmbrăcate în costume sexy de Halloween, a fost un preludiu incitant la „distracția” care a urmat între cupluri în zona de spații intime în care fiecare colț a fost plin de „acțiune” și unde accesul după miezul nopții a fost posibil numai în lenjerie intimă.

Formula Attraction Club a funcționat de minune în noaptea de Halloween!

Felicitări! Excelentă organizare! A meritat să străbatem jumătate de țară ca să ajungem în clubul vostru. O sa mai venim!
Gianina, 29

Vroiam doar să spun că am petrecut o noapte fantastică în Attraction Club. Împreună cu prietena mea am cunoscut două cupluri grozave cu care am făcut swing pentru a doua oară, de data asta în club la voi. Nu ne așteptam să vină atâta lume drăguță și de calitate. Am vrea să devenim membri.
Valentin & Ami 37, 28

Am fost dați peste cap de cât de bine au arătat unele soții și iubite din cupluri la petrecerea asta. Ne-am distrat foarte bine, am cunoscut multe persoane interesante, iar atmosfera din spațiile intime e pur și simplu perfectă pentru swing.
Cezar & Mimi

Bună. A fost foarte plăcut în club de Halloween, foarte mișto toată amenajarea, mult mai bine decât față de multe cluburi de swingers din afară chiar.
Răzvan & Irina, 42, 30

Bravo celui care a avut ideea acestui club. Mi se pare o chestie unică pentru România. Singurul lucru pe care să-l îmbunătățiți, poate un pic mai multă varietate la muzică.
Giani& Luiza (cuplu începător)

Mulțumim pentru petrecere. Ne-am simțit extraordinar. Să mai organizați evenimente tematice. Halloween-ul ni s-a părut foarte reușit.
Mihai & Adriana 32, 30