Attraction Club promovează KASIDIE.com – cel mai renumit Facebook pentru swingeri din lume!

Kasidie.com: The Social Communities for Couples


Attraction Club are acum un partener de elită – Kasidie.com, cel mai renumit Facebook pentru swingeri din lume!

Prin formatul extrem de atrăgător și accesibil și calitatea grafică excepțională, Kasidie.com este un site cu totul deosebit față de siteurile de swing cu care ați fost obișnuiți până acum.

Odată înscriși pe Kasidie.com, puteți cunoaște și interacționa cu persoane interesate de swing, din România și din orice alt colț al lumii, așa cum faceți pe Facebook, având acces la galerii foto personale nelimitate, petreceri și o multitudine de facilităti și informații despre ce se întâmplă în lumea swing-ului.

Kasidie.com a primit în Statele Unite din partea Penthouse și HedoOnline, doi ani consecutiv, premiul pentru cel mai bun website pentru swingeri.

Kasidie.com este în același timp partenerul principal al Playoby TV în reality-show-ul “Swing” transmis în premieră în această perioadă și care are ca protagoniști cupluri reale. Show-ul se bucură de o audiență deosebită, prezentând fără perdea situații și realități din viața cuplurilor care aleg să practice swing-ul.

Așadar, schimbați-vă stilul de viață și alegeți să trăiți mai puțin banal!

Totul despre swing este să-ți faci prieteni și să te bucuri de viață la maxim!

Înscrieți-vă de aici gratuit pe Kasidie.com! În plus, dacă vă upgradați contul pentru un an de zile, Attraction Club vi-l oferă gratuit, pe viață!