Attraction Club – Invitat special la Eros Show 2011


Attraction Club va participa, ca invitat special, la cea de-a opta ediție a târgului erotic EROS SHOW, cel mai fierbinte eveniment al anului, ce va avea loc între 11 – 15 mai, 2011, la Sala Polivalentă din București.


Ca să răspundem interesului uriaș al tuturor celor care ne-au contactat și care și-au exprimat dorința de a participa la petrecerile din Attraction Club dar și de nevoia de a fi mult mai bine pregătiți și mai informați înainte, oferim în exclusivitate, doar la Eros Show, sub deviza „Încearcă swingul! Viața merită mai multă plăcere” – vouchere de inițiere în swing.


Pe baza acestora, persoanele interesate își vor putea rezerva un tur individual în regim privat, cu ghid, în afara programului obișnuit de funcționare al Attraction Club, ocazie cu care le va fi prezentat în detaliu ce presupune swingul, modul în care se desfășoară petrecerile săptămânale, regulile specifice clubului, spațiile de socializare și spațiile erotice, modul în care decurge schimbul de parteneri etc.


Astfel, dacă nu ați făcut-o încă, e vremea să vă convingeți de faptul că Attraction Club este o locație premium care vă permite experimentarea unui stil de viață inedit și a unor aventuri erotice de neuitat!


Detalii despre târgul erotic Eros Show la www.eroshow.ro.