Visul nostru a devenit realitate!

Cred că trecuseră cateva luni bune de când ne-am tot imaginat și am avut atâtea fantezii despre cum ar fi să petrecem și noi doi o noapte în Attraction Club, despre care am auzit și citit atâtea. Ne-am hotărât să mergem în club, într-o sâmbată, vara asta, când tot căutam ceva deosebit, pentru mine și Alex și când am spus amândoi „Gata, n-are sens să o mai amânăm! Suntem de-a dreptul ridicoli, ca la 34 de ani ai noștri, să nu avem curaj măcar să vedem cum e!”

Deşi eu am fost întotdeauna cea care a amânat lucrurile, nu pentru că nu mi-aş fi dorit, din contră, ci pentru că nu reuşeam să scap de teama de “necunoscut”, de data asta, spre surprinderea lui Alex, am pus eu mâna pe telefon şi am sunat să fac rezervare. Deşi nu mă aşteptam, mi-a răspuns o voce de femeie, o tipă foarte amabilă care mi-a spus că pot să o întreb orice despre ce se întâmplă la petrecerile din Attraction Club, mai ales că i-am spus că suntem începători. Discuţia asta la telefon nu numai că mi-a făcut o foarte bună impresie, dar m-a făcut să mă simt mult mai pregătită şi de fapt să-mi doresc şi mai mult să merg în clubul acesta de swing.

Am făcut rezervarea pentru mine şi Alex, ca şi cuplu. Două zile după, până sâmbătă, ne-am gandit amândoi numai la asta, am probat tot felul de haine și lenjerii sexy, ca să arătăm cât mai bine. Tipa de la telefon mi-a spus că lumea vine elegant îmbrăcată şi că participă persoane drăguţe şi de calitate, majoritatea cam de vârsta noastră.

Citește întreaga relatare a Ioanei aici!