ULTIMELE LOCURI la Attraction Club THANK YOU PARTY! 3 ani de când sunteți alături de noi! Ozana Barabancea în recital LIVE, la super petrecerea aniversară pentru voi!

Vineri, 30 august și sâmbătă, 31 august 2013, Attraction Club aniversează 3 ani de existență! Pentru că ați fost alături de noi tot timpul vă dedicăm THANK YOU PARTY!, o petrecere specială, cu ingrediente atent alese pentru ca voi să vă simțiți deosebiți.
Alături de cadourile surpriză, șampanie, sexy dancers și DJ, invitatul special al serii de vineri, 30 august, va fi Ozana Barabancea, într-un recital live, care ne va face să petrecem împreună într-un stil grandios, erotic și atrăgător.
Vă mulțumim pentru 3 ani de atracție!

Vreți să știți mai multe despre Petrecerea Aniversară THANK YOU PARTY!, 3 ani de Attraction Club?

Ce program special există?
Attraction Club nu dă greș nici la petrecerile săptămânale „obişnuite”, fiind poate clubul bucureștean cu cea mai mare frecvență și dinamică a petrecerilor tematice. A treia petrecere aniversară Attraction Club – cea din acest an, va avea incluse cele mai tari elemente de show pentru participanții la petreceri. Vreți și mai multe detalii? Care ar mai fi surpriza atunci? 🙂

Există un cod vestimentar special pentru accesul în club?
Codul vestimentar al clubului impune o ținută elegantă, care exclude orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport de tip Adidas, etc. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei cât și pentru bărbați (smart-casual). Clubul dispune de garderobă și vestiare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță.

N-am mai fost niciodată într-un club de swing sau în Attraction Club. E ok să vin/venim chiar acum la petrecerea aniversară?
Este mai mult decât ok. Nu uitați că în Attraction Club nimeni nu este obligat la nimic și că puteți refuza în aceeași măsură în care puteți fi și refuzat.

De ce e bine să ajungem în club până la orele 23:00?
Petrecerile din Attraction Club trec la un alt nivel! La fiecare eveniment, între orele 23:00 si 24:00 veți putea lua parte la un program incitant de socializare, care va sparge gheața între participanți și va da startul la festinul simțurilor! Dacă vreți ca la petrecerea swingers la care veniți să vă distrați pe cinste, să vă relaxați cu adevărat și să abordați cu ușurință pe oricine de care vă simțiți atras, atunci nu trebuie să lipsiți de la ceea ce se întâmplă în Attraction Club între 23:00 și 24:00!

De ce sunt mai mari tarifele după orele 23:00?
Dat fiind noul format al petrecerilor din Attraction Club până la orele 24:00, persoanele care sosesc cu întârziere, după orele 23:00, au acces în club, dar la tarife mai mari.

Dacă am card de membru am acces gratuit la petrecerea aniversară?
Numai la petrecerea de Sâmbătă, 31 august membrii Attraction Club (deveniţi membri până la 10 august 2013) sunt invitaţi ai petrecerii (au acces gratuit) în club, pe baza cardului de membru prezentat la intrare. Iată un alt motiv pentru care şi tu trebuie să devii membru Attraction Club chiar acum!

Nu suntem din București. Unde recomandați cazare?
Știm că o deplasare la București la Attraction Club, implică costuri suplimentare, de aceea avem pentru dumneavoastră o ofertă exclusivă. Hotel Răzvan este un hotel de foarte bună calitate, situat la doar 4 minute distanță față de Attraction Club, cu o ofertă exclusivă pentru dvs. Spre exemplu, o noapte de cazare în cameră dublă, cu pat matrimonial, costă doar 35 Euro cu mic dejun inclus. Oferta completă atât pentru Hotel Răzvan cât și pentru Hotel Tranzit o găsiți mai jos. Vă rugăm să verificați din timp disponibilitatea camerelor. Mai multe detalii here.