Gustă la maxim gustul libertății și fă-ți prieteni la AMERICAN STYLE SWINGERS PARTY, vineri și sâmbătă seara, 3 şi 4 octombrie!

Week-end în stil american în Attraction Club! Gustă la maxim gustul libertății și fă-ți prieteni la American Style Swingers Party, vineri și sâmbătă seara, 3 şi 4 octombrie! Pregăteşte-te pentru cel mai tare show erotic cu majorete, socializează, găsește-ți compania perfectă și bucură-te de plăcere!

I Have a Dream: swing, swing, swing!
American Style-Swinger Pary! Bucură-te de libertate!
Apetitul sexual al americanilor nu poate fi măsurat, de aici şi notorietatea! Americanii trăiesc pe picior mare atunci când vine vorba sex… de ce nu am face-o şi noi!
John F. Kennedy, Maryn Monroe, Bill Clinton, Monica Lewinsky, Larry Flynt, Brandy Love, Hugh Hefner, Ron Jeremy, Lisa Ann, Jenna Jameson şi lista poate continua. Acestea sunt nume care la o primă vedere nu au nimic în comun decât naţionalitatea. La o privire mai atentă asociezi numele fie cu industria XXX, fie cu aventuri sexuale ce au făcut înconjurul lumii. Toate sunt produse americane!
Cu alte cuvinte, dacă nu America promovează spiritul libertin şi dezinvolt (orice ar implica acesta), atunci cine?
Attraction Club vine să demonteze mitul conform căruia doar americanii pot să guste libertatea! Pentru că ştim că cel puţin o dată i-ai invidiat pentru femeile voluptoase şi pentru dezinvoltura lor, aducem spiritul american la noi în club, şi-l sexperimentăm! Mai mult, nu este un secret faptul că românii sunt mai dotaţi ca americanii. În fond, noi nu a trebuit să inventăm un personaj cu abilităţi sexuale nemaivăzute, pentru că l-am avut pe Terente!
Aşadar, dacă vrei să te distrezi în stil american, vino la party-ul American Style-Swinger Party şi dă-le clasă! Vom reinventa ziua lor naţională şi o vom scandaliza!
Give me an S, give me an E, give me an X!
Fotbalul american va fi omagiat cum doar noi ştim! Am pregătit un show erotic cu majorete, de zile mari!
În plus, muzica bună (direct din topurile americane) va fi la ea acasă!

Week-end in stil american in Attraction Club! Profită la maxim de gustul libertății și fă-ți prieteni la American Style Swingers Party, vineri și sâmbătă seara, 3 si 4 octombrie! Pregătește-te pentru cel mai tare show erotic cu majorete, socializează, găseste-ți compania perfectă și bucură-te de plăcere!