Marea Redeschidere Attraction Club: 19-20 MAI! 😍

Dragii noștri iubitori de nonconformism,

Avem un anunț minunat pentru voi!

Cele mai renumite petreceri pentru adulți ale țării revin, cu forțe proaspete! În urma unei lungi pauze, ne bucurăm să vă anunțăm că Attraction Club vă așteaptă cu brațele deschise la cea mai sexy socializare între adulți, începând cu weekendul 19-20 mai. Într-o societate care devine din ce în ce mai conservatoare, colțul nostru de libertate va rămâne deschis pentru toți oamenii speciali care doresc să se bucure cu adevărat de viață, să aibă parte de o escapada de neuitat – marca Attraction Club! ❤️‍🔥

Marea redeschidere Attraction Club – Swingers Party

19-20 Mai 2023, Vineri și Sâmbătă

De 12 ani, suntem liderii divertismentului adult din România, iar petrecerile noastre cu schimb de parteneri sunt aici pentru a-ți oferi doza de libertate de care ai nevoie. 

Ești gata să ai parte de cea mai fun noapte din viața ta? Petrecerile noastre de swing sunt cea mai bună modalitate de a fi tu însuți! Alătură-te cuplurilor sexy care aleg Attraction Club pentru nopțile în care vor să renunțe la indignări și prejudecăți, să uite de monotonia vieții de zi cu zi, să simtă plăcere cu adevărat – întotdeauna, clubul nostru va fi locul unde niciodată nu vei fi judecat, locul unde eleganța și flirtul funcționează la cote maxime! 

Vă așteaptă nenumărate surprize, rămâneți alături de noi pentru toate detaliile. 

Emilia va fi hostess săptămânal – mulți dintre voi o știți, a fost gazda mai multor petreceri Attraction Club – iar acum, vă va întâmpina în club, alături de băuturi gratuite din partea casei si show-uri incendiare ale animatoarelor! Tematicile alese vor conferi 100% o atmosferă erotică – perfectă pentru distracție între adulți. 

Între timp, poți avea parte de ceamai sexy socializare online, din confortul casei tale! Accesează platforma de dating Attraction Club Online – niciodată nu a fost mai ușor să te distrezi alături de oameni open-minded, nonconformiști, liberi, la fel ca și tine!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile Attraction Club, ne puteți urmări pe următoarele rețele de socializare:

Bookings and other information at:

whatsapp 0731.578.887

or

E-mail: info@attractionclub.ro