Mirrors & Lingerie Swingers Party – Reflecting Passion 💞💕

Bine ați venit într-o săptămână de descoperire și seducție la Attraction Club, unde fiecare oglindă devine martorul pasiunilor dezvăluite și fiecare piesă de lenjerie spune o poveste erotică. În cadrul evenimentului „Mirrors & Lingerie” ne pregătim să vă transportăm într-o lume plină de reflecții senzuale și de explorare a intimității.

Mirrors & Lingerie Swingers Party – Reflecting Passion 💞💕

I. Sensual Reflection

Oglinzile strategice vor fi plasate în locuri cheie, creând un decor în care fiecare privire și atingere se reflectă într-un dans de senzualitate. De la zonele de dans până la locurile intime de socializare, oglinzile vor adăuga un plus de mister și anticipare, stimulând curiozitatea și dorința.

II. Dress Code

Participanții sunt încurajați să abordeze un dress code îndrăzneț, îmbrăcându-se în lenjerie sexy care să pună în valoare esența lor erotică. Culorile vibrante, dantelele și accesorii strălucitoare vor crea un tablou senzual, reflectat în oglindă. Este o oportunitate de a explora gustul pentru detaliile provocatoare și pentru a te îmbrăca în propria ta poveste erotică.

III. Cocktails & Mirrored Delights

Barmanul noștru va pregăti cocktail-uri delicioase care să completeze atmosfera seductivă a serii. Fiecare băutură va fi un rafinament al gustului, iar prezentarea lor va fi un spectacol de artă în oglindă. O experiență culinară și senzuală care să încingă simțurile.

IV. Zone de Relaxare Intimă

Zonele de relaxare vor fi amenajate cu grijă pentru a crea spații intime în care participanții se pot retrage pentru momente mai private. Pereții oglinzi vor adăuga o notă de pasiune și mister, oferind un cadru perfect pentru conversații senzuale și conexiuni profunde.

E timpul pentru o aventură!

În cadrul evenimentului „Mirrors & Lingerie” ne pregătim să vă transportăm într-o lume plină de reflecții senzuale și de explorare a intimității.

Întrebări frecvente legate de petrecerea Mirrors & Lingerie Swingers Party

E chiar perfect, e o petrecere tematică. La această petrecere vă întâmpinăm într-o noapte de socializare sexy, unde ne pregătim să vă transportăm într-o lume plină de reflecții senzuale și de explorare a intimității!
Noi credem că experiența swingului este ceva aparte și că merită să investiți în ceva special pentru voi. Asta înseamnă oameni speciali și oameni de calitate ca și voi, evităm lucrurile și locurile „cheap”, de aceea ne preocupăm să investim în ceva pe măsura așteptărilor voastre! Oferim prestanță și calitate, autenticitate și profesionalism! Suntem convinși că meritați ceva pe măsura standardului vostru!
Dacă nu ați mai fost de mult, e momentul să o faceți. Viața voastră chiar merită mai multă plăcere, mai multă distracție, mai mult dinamism! O faceți pentru voi, pentru că meritați! 🙂 În plus, ca de fiecare dată sunt și oameni noi, care au nevoie de ghidarea voastră, iar noi, Attraction Club sunt în formă maximă :))
No, by no means. Take the opportunity to see what it's all about and feel like you're in any other club. Just come to have a drink, socialize, go out somewhere new and possibly meet new world. It will surely energize your relationship as a couple and make you crazy for good, even just going out to such a place! From here, everything is up to you.
Deschidem la 23. Lăsați orice griji acasă, evadați din cotidian și simțiți-vă ca și cum ați fi ieșit din țară, într-o lume liberă și lipsită de prejudecăți. Veniți să cunoașteți oameni speciali, ca și voi. Așa încât vă sugerăm să veniți devreme, între 23 și 00 și recomandăm nu mai târziu de ora 01 ca să pierdeți show-ul de la miezul nopții. Luați un Uber, Bolt, taxi și pașaportul 🤣 și veniți în strada Agricultori numărul 16. 🤗 😘
Codul vestimentar al clubului recomandă o ținută elegantă, care, de preferință, să excludă orice tip de îmbrăcăminte sau încălțăminte sport. Se recomandă o ținută sexy și stilată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați (smart-casual), care să îi facă atrăgători unii pentru ceilalți. Clubul dispune de garderobă și dulăpioare securizate unde vă puteți lăsa lucrurile în siguranță. You definitely have sexy clothes, this is the best place to use them! 😜
Taxa de intrare este de 270 lei de cuplu și include o șampanie de bun venit și o băutură din partea casei de fiecare. Practic, nu mai este nevoie să cheltuiți nimic extra în club. Puteți plăti la intrare, cu cardul bancar, în numerar, sau, dacă sunteți cuplu, chiar în avans, acum, online, mai jos. În orice caz, recomandăm plata cu cardul bancar.
No problem, we understand and are ready to listen and provide you with all the necessary information. We invite you to read the entire section of FAQs, or call us or write us on WhatsApp at the number 0731.578.887. Emilia is waiting to answer you with love!

Buy ticket now online safely, with your bank card!
That way you won't be able to refuse your surprise anymore 😉

Buy ticket now! Couple – vineri, 26 ianuarie 2024
Buy ticket now! Couple – sâmbătă, 27 ianuarie 2024

All card transactions are absolutely secure and confidential.
The payment is processed by NETOPIA MOBILPAY, the largest online payment processor in Romania