FORGOT YOUR DETAILS?

Attraction Club este un loc de excepție, creat cu mare atenție pentru rafinament și seducție, care să satisfacă pretențiile unei comunități swingers de elită! Attraction Club nu are nimic de-a face cu vulgaritatea și lipsa de bun gust a erotismului ieftin. Respectarea unor standarde înalte de calitate ne permite să excelăm și să nu avem rivali în ceea ce privește atmosfera unică din clubul nostru!

1.

Pentru a vizita Attraction Club trebuie să aveți cel puțin 18 ani.

2.

Trebuie să fiți sănătoși. Vă rugăm să luați în considerare dacă doriți să vizitați clubul în condițiile în care aveți răceală sau gripă.

3.

Toate activitățile sexuale sunt voluntare și se bazează pe acordul comun al tuturor participanților. Nimeni nu poate forța pe nimeni într-o activitate sexuală. Nu înseamnă nu!

4.

Nu se permite accesul în club persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor sau care prin comportament sau limbaj deranjează pe ceilalți clienți.

5.

Este interzisă oferirea unor sume de bani pentru activități sexuale.

6.

Este interzis accesul persoanelor platite pentru a participa la activitati sexuale in club.

7.

Vă rugăm să respectați intimitatea celorlalți dacă aceștia au nevoie de ea.

8.

După ora 01:00 accesul în spatiile erotice din Attraction Club este permis numai în lenjerie.

9.

Este interzisă folosirea telefonului mobil în spațiile comune din club.

10.

Încălcarea acestor reguli pe parcursul petrecerilor va conduce la excluderea și interzicerea accesului în club! Vă rugăm să semnalați personalului clubului orice tentativă de încălcare a acestor reguli!

TOP
Facebook Messenger
X
ro_RORomanian