Petrecerea anului! PETRECEREA ANIVERSARĂ ATTRACTION CLUB™! Sărbătorim 12 ani de swing în București, pe 9 & 10 septembrie!!! + SUPER TOMBOLĂ!

Urmeeaaazzăăă MEGA EVENIMENTUL cu cei mai mulți participanți!! Urmărit de toți amatorii de swing din țară și românii din străinătate, pe 9 și 10 septembrie, fie că ești curios, începător sau experimentat, savurează petrecerea celor 12 ani de exprimare sexuală fără constrângeri. Savurează atmosfera unică a celui mai tare club de swing din România! O ,,facem” în stil mare pentru că ,,Viața merită mai multă plăcere” (sloganul nostru). Vor fi DOUĂ nopți explozive, sclipitoare, pline de surprize, multă șampanie, hostess topless, striptease, tort obraznic, tombolă la care toți participanții câștigă câte ceva: intrări gratuite, băuturi, abonamente la site-ul de dating, masaje erotice etc.
Sărbătorim!! Cuvinte ca: orgasm, sex, orgie… vor fi pe buzele tuturor😜 Primul club swingers din București se deschidea acum 12 ani într-o țară care cu greu a ajuns să aibă educația sexuală ca disciplină în programa școlară. Suntem un promotor al liberei exprimări sexuale, al decenței, seriozității, discreției și educației.
La mulți ani, Attraction Club™!!

Nu asta e motivul principal pentru care să veniți weekendul care vine la Attraction Club, dar ca și idee😝, la tombolă avem premii în valoare totală de 6.380 lei!!! 🥳
Puteți câștiga intrări gratuite la club, la masaj, abonamente la online, băuturi și alte premii!

E petrecerea aniversarăăăă! VINERI și SÂMBĂTĂ va fi full de lume!! 🥰🥰🥰🥰