Ce înseamnă swing și ce persoane îl pot practica?


Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-nude-lying-together-1157936/

Deși pare greu de crezut, adevărul este să swingul este un subiect chiar mai delicat decât masajul erotic. Desigur, dacă stăm să ne gândim, explicația este una simplă, swingul fiind o experiență mult mai personală și intimă. Te sfătuim totuși să-ți faci propria părere despre acest fenomen, evident doar după ce ai fost într-un club de swing, ai înțeles despre ce e vorba, dar ți-ai dat și seama dacă tu ești o astfel de persoană sau, cine știe, poți deveni. În cele ce urmează vom încerca să-ți oferim perspectiva teoretică. Te așteptăm la noi să acoperi și partea practică! 

Ce înseamnă swing? 

În mare, swingul poate fi descris drept un stil de viață alternativ în care un cuplu decide de comun acord să aibă experiențe sexuale și în afara relației. În general, cuplul va forma prietenii cu alte cupluri sau cu persoane single și va experimenta cu aceștia în diferite forme. Categoric, pentru a duce o viață de swinger în cadrul unui cuplu va fi nevoie de foarte multă comunicare și deschidere, de ambele părți. Primul pas într-o astfel de relație constă în recunoașterea față de partener a fanteziilor și nevoilor sexuale pe care le ai, iar acesta va fi de multe ori și cel mai greu. Până la urmă, ce poate fi rău într-un masaj erotic sau într-o sesiune de swing? 

Printre avantajele acestei practici putem enumera: 

  • O mai mare varietate a experiențelor sexuale, dar și a partenerilor;
  • Posibilitatea de a-ți îndeplini diverse fantezii sexuale;
  • Evitarea monotoniei sexuale sau de altă natură în relație;
  • Depășirea inhibițiilor sexuale;
  • Creșterea încrederii în sine, dar și în partener/ă;
  • Dezvoltarea unei vieți sociale mai intense, deoarece ai șansa de a-ți face noi prieteni și cunoștințe. 

Tipuri de swing

Dacă vei adopta acest stil de viață și vei începe să frecventezi petrecerile de swingeri, vei realiza curând că există mai multe moduri de a fi swinger în România sau în lumea întreagă. 

Așadar, aveam de-a face cu următoarele tipuri de swing: 

  • Soft swing, mai exact cuplurile vor face sex în aceeași încăpere și se vor privi reciproc în timpul actului. Această practică poate include și preludiu/sex oral între partenerii încrucișați, dar fără penetrare. Este preferat îndeosebi de către debutanții în swing;
  • Closed swing, presupune schimbarea completă a partenerilor și practicarea actului sexual, dar în încăperi separate. Acest tip de swing este perfect pentru cei care-și doresc experiențe ceva mai intime;
  • Open swing, în cadrul căruia partenerii se schimbă și fac sex în aceeași încăpere. În acest context nu mai sunt excluse orgiile și este recomandat pentru exhibiționiști sau pentru cei cărora le place să privească. 

Așadar, un swinger este o persoană care practică unul sau mai multe dintre tipuri de swing mai sus menționate. Un swinger va fi de obicei o persoană non-conformistă și lipsită de inhibiții sau una care dorește să devină așa. 

Cine poate practica swingul? 

Cine poate adopta acest stil de viață? Răspunsul scurt este: oricine! Pe de altă parte, asta nu înseamnă că oricine trebuie și poată să facă swing. Așa cum vei descoperi și în secțiunea de  „Întrebări frecvente” există câteva reguli de conduită pe care le presupune această activitate. 

Așadar, cum arată profilul unui swinger perfect? Iată câteva detalii care te-ar putea ajuta să-ți dai seama dacă vrei să faci parte din această categorie:

  • Nu ești neapărat căsătorit cu persoana iubită, dar aveți o relație destul de veche, bazată pe încredere și respect reciproc și în care AMÂNDOI sunteți deschiși la experiențe cu alte cupluri/persoane singure;
  • Înțelegi că swingul este folosit pentru a ajuta relația de cuplu, nu ca înlocuitor pentru o relație șubredă;
  • Ai o comunicare bună spre foarte bună cu partenerul/partenera;
  • Înțelegi că nu înseamnă întotdeauna nu și nu trebuie să te simți insultat dacă primești un refuz;
  • Înțelegi că swingul nu este doar despre sex ci și despre socializare și prietenii. Nu toate cuplurile vor dori să sară direct în pat fără să vă cunoască;
  • Înțelegi cât de importantă este igiena personală;

Ce spui, îndeplinești aceste condiții? Dacă ți-am trezit interesul, aruncă o privire și în galeria noastră, pentru a vedea unde și cu cine te vei distra și vezi care sunt impresiile celor care au făcut deja acest pas. Ai curaj să li te alături?