Playboy Mansion Party – Swingers Party

Vineri și sâmbătă, 27-28 ianuarie, vă așteptăm la un Swingers Party cu o tematică incredibil de erotică și incitantă, Playboy Mansion Party – Swingers Party!

Alătură-te unei experiențe sexuale de neuitat 😉

Playboy Mansion Party – Swingers Party propune tuturor invitaților două nopți de neuitat, gata să aducă spiritul petrecerilor Playboy în inima Bucureștiului 🤩

Weekendul acesta, invităm toți iubitorii de Swing la o nouă ediție săptămânală de Swingers Party, găzduită de liderii divertismentului pentru adulți în România, Attraction Club!


Luați-vă cămășile din satin și pătrundeți într-un tablou extravagant inspirat din petrecerile lui Hugh Hefner din anii 70, cu un mic twist: este totodată, un Swingers Party! 😉

Alătură-te celor mai non-conformiste cupluri care vizitează Attraction Club, doritoare de distracție și bucurați-vă împreună de atmosfera erotică care ne învăluiește locația. Eleganța și flirtul sunt nelipsite, Attraction Club fiind întotdeauna peisajul perfect pentru trăirea celor mai puternice experiențe sexuale alături de invitații noștri de excepție.


De ce să alegi Attraction Club?

Dorim să oferim tuturor amatorilor de Swing o experiență de neuitat, fie că este prima dată când ajung la o petrecere cu schimb de parteneri, sau sunt clienți regulari.

Nicio noapte la Attraction Club nu este la fel, pentru că inovăm fiecare petrecere cu tematici erotice, concepute special pentru a-ți crește apetitul sexual și a te stimula în feluri în care nu ai mai fost stimulat vreodata!

Attraction Club este singur loc unde prejudecățile dispar complet, discreția este la ordinea zilei, iar plăcerea și satisfacția radiază la maxim. 

Luminile roșii, design-ul luxos al locației, muzica incitantă și invitații noștri de top conferă experiența de neuitat pe care o vei găsi doar aici, pentru că suntem liderii serviciilor adult din România de 12 ani!

Animatoarea noastră va oferi tuturor un spectacol incredibil, încă de la începutul serii, pentru a destinde și mai mult atmosfera și pentru a delecta participanții.

Iubim să oferim invitaților posibilitatea de a-și trăi cele mai râvnite fantezii, așadar, revoluționăm fiecare party pentru a ne asigura că fiecare experiență trăită la Attraction Club este ceva unic.
Senzualitatea este elementul nelipsit al petrecerii, cât și atmosfera autentică de Swing pe care o găsiți doar aici. 

Cu siguranță vrei să impresionezi, așa că ia-ți cele mai sexy haine, și fă-i pe ceilalți să te dorească!
See you soon! 💘